עסקה טלפונית
שלום רב, אתמול בבוקר התקשרו אליי מחברה כלשהי וטענו שזכיתי בהגרלה כלשהי ומנוי יעלה לי 200 ש"ח במקום 800 וכ"ו וכ"ו ( עוד לא ביררתי אם זה באמת נכון ) , מדובר במנוי ל3 חודשים למשחקי לוטו וצ'אנס . המוכרת לא דיברה איתי על מה קורה אם אני רוצה לבטל את העסקה ובכלל לא ראיתי שום תקנון .. כמו כן היא לא אמרה לי את שם העסק בכלל. לא יודע מה חשבתי לעצמי אבל הבאתי את מ"ס כרטיס האשראי והסכמתי להרשם לשרות. אחרי שעתיים בערך הבנתי שעשיתי טעות והתחרטתי.. צלצלתי מיד לבטל את המנוי ואומרים לי שאי אפשר לבטל את המנוי ושגם בוצע כבר חיוב לכרטיס שלי. אחרי ויכוחים רבים גם התקשרתי לישרכארט שם נאמר לי שלא בוצע עדיין שום חיוב. אחרי זה קראתי בתקנון של החברה באתר שלה ובאמת רשום שם שלא ניתן לבטל מנוי . בשיחת מכירה לא נאמר לי על זה שאי אפשר לבטל את המנוי הזה בכלל וזה פשוט שוד וגניבה . כל השיחות שלי עם החברה מוקלטות ע"י החברה ( כך הם לפחות טוענים ). כשביקשתי לדבר עם המנהל נמסר לי שהוא יוכל לדבר איתי רק בעוד 3 ימי עסקים ( כששניה לפני זה היא אמרה לי שהמנהל שמע את ההקלטה של הקנייה שלי ). בנוסף לזה אחרי זה עוד נאמר לי שעוד היום אני יקבל אסאמאס בערב עם פרטי כניסה לאתר ומידע בקשר לטופס צ'אנס שאמור היה להשלח אתמול ( רביעי ) . כמובן שלא קיבלתי שום אסאמאס.. בקיצור אני מתכנן להתקשר לישרכארט שיבטלו את החיוב במידה ויבוצע . האם זה חוקי? מותר להם ככה לחסום לי את האפשרות לביטול שעה-שעתיים אחרי שנרשמתי ? תודה רבה