עיכוב מוצר במעבדה
רכשתי לבתי הסטודנטית, מאתר באינטרט, מחשב נייד, וקיבלתי אותו ביום 2.10.13. גיליתי פגם במסך מיד עם קבלתו, אולם שוכנעתי ע"י הספק שזה לא "רציני" והוא הפנה אותי למעבדה של המוצר. בתי גרה בת"א והיא לקחה ממני את המחשב כעבור מספר ימים, לא הצליחה לעבוד עם המחשב, וביום 7.11.13 לקחו ממנה את המחשב למעבדת IBM שהיא המעבדה של היצרן אסוס. הם הודיעו לי שהמסך הגיע פגום ויש צורך להחליפו. הם אמרו שלהחליף מסך לוקח יום-יומיים. מאז ועד היום עברו 33 יום והמחשב עדיין שוכב במעבדה מפני שאין להם מסך והם לא משיגים מסך להחלפה. גם דרישה למחשב חדש לא נענתה בתירוץ "אין לנו אישור מאסוס". בינתיים נגרמו לבתי בעיות רבות כי כל החומר לימודי ההנדסה שלה של 3 שנים היא כבר העבירה ביום הראשון למחשב החדש, היא שיחזרה את כל החומר, כתבה הכל על דפי נייר, ונעזרת פה ושם במחשב של חברים, מאוד מתוסכלת ומאוד כועסת (וגם אני). בדיעבד קראתי שמעבדת IBM בגבעת שמואל היא מעבדה גרועה מאוד עם שירות גרוע ביותר ללקוחות, וכך זה אמנם במשך 33 יום - רק אני מצלצל אליהם, אין להם תשובות, מעבירים אותי מאחד לשני, מבטיחים לחזור - וכלום. הערה: עקב השתהות המחשב אצלי, עברו 14 יום, ולכן הספק (winprice) מתנער לחלוטין מאחריותו. נכון להיום 8.12.13 עברו 66 יום מאז קיבלתי את המחשב הפגום, ואין לי כל מושג מה קורה איתו ומתי אקבל מה - אם בכלל. מה עושים?
מגישים תביעה.
אתה מוכן להרחיב? התשובה שלך מאוד קצרה בלשון המעטה. אודה לך אם תפרט דברים כמו: מהו הבסיס לתביעה בעניין זה? האם יש כאן אכן עבירות על תקנון הגנת הצרכן? איזה סוג של תביעה? תודה על תשובתך
יש כאן הפרה של תקנות הגנת הצרכן (אחריות ושירות לאחר מכירה). לעניות דעתי אפשר להסתפק כאן בתביעה קטנה.
תודה.