ביטול עסקה
שלום שאלתי היא כזאת. רכשתי מיני בר מהאינטרנט מחברת מי הטבע במודעה שראיתי הופיע מיני בר דיגיטלי. וששאלתי את הנציגה של החברה שזה באמת המכשיר שמופיע במודעה היא ענתה בחיוב. שאלתי השניה אליה היתה אם המים החמים באמת חמים כי אני שתיין של קפה שחור ללא צורך בהרתחה נוספת היא ענתה גם על זה בחיוב. לאחר התשובות הנפלאות האלה החלטתי להזמין כאשר הגיע אלי הטכאי להתקין הוא הוציא מהקרטון מיני בר מכני ( יש לציין שעל האריזה הייתה התמונה של המכשיר הדיגיטלי ושום זכר למכשיר שאתו קיבלתי) כאשר רציתי להחזיר את המיני בר הטכנאי קישר אותי אם הבוס שלו. לדברי הבוס המכשיר הזה אמור להיות יותר טוב ויותר אמין מהדיגיטלי אבל אם אני ממש יתעקש אז הוא יחליף אותו. על הדרך הוא מנסה להגיע איתי להסכמה שאני ישאיר את המכשיר והוא יוסיף עוד שנת אחריות בנוסף למה שנקבע איתי. הסכמתי מהיום הראשון המים החמים לא היו חמים. לטענת הטכנאי זה עיניין של זמן עד שהמכשיר יתאזן על הטמפרטורה הרצויה לאחר כמה ימים ששום דבר לא יתאזן ולא כלום המים החמים לא היו חמים וגם לאחר ההרתחה הנוספת עדיין לא היו רותחים בקיצור מצאתי את עצמי אם מיני בר שלא מספק את רצוני ולקפה אני משתמש אם קומקום שפניתי לחברה טענו שיגיע אלי טכנאי שרות שיבדוק את הנושא וזב יקח רק עוד כמה ימים יש לציין שכאשר פניתי לשרות עוד לא חלפו 14 יום ובעקבות ההמתנה לאיש שרות עברו להם 14 יום שהגיע האיש שרות נתן חבת דעת שזה המכשיר וזה החום ואין מה לעשות פניתי שוב לשרות ורציתי לבטל את העסקה כי אם זה המכשיר אני לא מעוניין זה לא מה שאמרו לי בהתחלה הנציגה שלהם דיברה אלי ביחס קר ומזלזל שעכשיו אי אפשר להחזיר את המכשיר כי עברו כבר 14 יום. שעניתי לה שעברו 14 יום זה בגללם לא בגללי היא לא הייתה מוכנה לשמוע וחזרה על עצמה שאי אפשר להחזיר מה אני אמור לעשות במקרה כזה שאני משלם חשמל גם למיני בר וגם לקומקום שלא בצדק ( כי בשביל זה רכשתי מיני בר) האם יש מקום לטבוע או שזה חסר טעם תודה
תתחיל מפניה למחלקת פניות הציבור של החברה והעתק את מה שכתבת כאן. אם בכל זאת לא יסכימו לבטל לדעתי יש לך עילת תביעה טובה, בין אם כי מדובר בהטעיה, ובין אם מדובר בכך שנציגי החברה "משכו" זמן על מנת שיחלפו ה-14 ימים.
אתה מוכן לקחת את הטיפול. ואם לא אז יש לך מישהו טוב להפנות אותי תודה
ככל שאתה מעוניין אתה מוזמן ליצור קשר עם משרדי ביום ראשון.