לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אורלי זהר

איכות לצרכן

התקשרו אל אמי משרות לצרכן להגיד לה שמגיעה לה מתנה ליום ההולדת שלה במקרה הייתי עם אימי בבית ואז אימי העבירה אלי את הפון ואז דיברתי עם נציגה בשם מיכל שאמרה שלאימי מגיע מתנה ליום הולדת ואז הסבירה מה מגיע לה הציעה לנו סלסלת איפור איכותית ועוד מספר דברים לבסוף הלכנו על סלסלת האיפור ואז הנציגה אמרה שזה יעלה רק בדמי משלוח ואז נתתי את מספר הכרטיס שלי לדמי המשלוח וכך הסתימה השיחה למחרת בבוקר התקשרה שוב הנציגה מיכל לאימי ואמרה לה שיש לה 1000 נקודות שחבל שהיא תפסיד אותם ולכן שולחים לה גם את השואב הרובוטי ואימי שאלה את הנציגה האם זה כרוך בתשלום והנציגה אמרה לה הכל סודר אני רק מוודה את הכתובת הנכונה ובכך הסתימה השיחה יומיים לאחר מכן אימי מקבלת את המשלוח הביתה עם המתנה של סט האיפור ואת הרובוט אין בקרטון שום חשבונית על חיוב הרובוט התקשרתי לשרות לצרכן לוודא שזה אכן מתנה והתברר לי שחייבו את כרטיס האשראי שלי (הבת) האם אני יכולה לבטל עסקה בחברת האשראי שלי והאם מותר להם לבצע עסקה בכרטיס האשראי שלי בלי אישור ממני ? אשמח לתשובה תודה אורלי הבת

עו"ד אדי בליטשטיין

ככל שטרם חלפו 14 ימים יש באפשרותכם לפנות לחברה (עדיף בכתב לצורך תיעוד) ולהודיע על ביטול העסקה. אם החברה לא תבטל את העסקה תוכלי לפנות לחברת האשראי, להעביר לה את הפניה בעניין ביטול העסקה ולהתכחש לחיוב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות