חזרה לפורום

החזר כספי

ימי
ימית טל

שלום, במוצאי שבת בשעה 19:00 בערב בערך קנה לי חבר שלי מתנה (הלבשה תחתונה) מרשת אפרודיטה במחיר מלא לא במבצע מסניף בבילו סנטר ברחובות. 5 דק׳ לאחר שקנה לי את המוצר הביא לי אותו בתוך שקית יחד עם הקבלה ופתק ההחלפה עטוף בנייר צלופן וסגור עם סרט מתנה. בלי להסתכל אפילו על המוצר מתיאור שלו החלטתי שאני לא רוצה אותו ושהוא לא שווה סכום של 170 ש״ח. ורציתי מיד להחליף את המוצר בחנות שבה הוא נקנה. חבר שלי התבאס והתחיל לעשות פרצופים ואמרתי שאני יתעסק עם זה יום אחרי בסניף אשדוד שקרוב לביתי. ובכן, הגעתי כחצי יום לאחר שהמוצר נקנה, לא נגעתי בו כאמור, החזרתי לחנות את המוצר כמו שהוא נקנה בתוך העטיפה שלו לא מדדתי אותו אפילו. בתגובה החנות התנערה מאחריות לא רצתה לתת לי החזר כספי, שכן עברו הרבה פחות מ48 שעות. לאחר בירור עם המנהלת העובדת הפנתה אותי לשירות לקוחות. לאחר שיחה עם נציגת שירות לקוחות אמרו לי להמתין ושיחזרו אליי עם תשובה. לא חזרו אליי באותו יום אז פניתי אליהם יום אחרי ונאמר לי להמתין לתשובה. עד השעה 14:00 בצהריים היום(יום ב׳) וכאמור המוצר נקנה במוצ״ש. לאחר מכן חזרה אליי הנציגה שלא ניתן לזכות אותי בהחזר כספי שכן מדובר בהלבשה תחתונה לפי החוק. אז לפי החוק מגיע לי החזר כספי, זה עניין של עיקרון, המוצר הינו חדש באריזתו המקורית לא מדדתי אותו אפילו!!!! אין לפנים משורת הדין בהמקרה הזה?! הרי יכולתי להחזיר באותו רגע שזה נקנה, כל הטירטור הזה על הבדל של חצי יום? השאלה שלי אם לפי הפרטים הנ״ל מגיע לי בכל זאת החזר כספי והאם עליי להתעקש לדבר עם גורמים עליונים יותר? אשמח לתשובה מהירה שכן לא יתנערו מאחריות וייגמרו 48 שעות שלי לזכאות להחזר כספי. תודה