חזרה לפורום

נסיון לרמאות?

בגה
בגה

שלום רב מסרתי טקסט לתרגום לחברה לשירותי תרגום הם נתנו הצעת מחיר זולה ובסיום התרגום, עוד לפני ששלחו לי רצו לגבות ממני מחיר הרבה יותר גבוה. סירבתי לשלם בגלל המחיר הגבוה יחסית להצעת מחיר הראשונית שלהם. אני חושב שאם אעתיק לכאן את התכתבות יהיה אפשר לקבל תמונת מצב ברורה, ואשמח לתגובה לגבי הסיטואציה. (האישור לעסקה לפי המחירון היה במייל ובטלפון, לא חתמתי על שום מסמך) תודה מראש. להלן ההתכתבות: החברה: שלום לצערי הרב כפי שאת יודעת לא ניתן לחייב את כרטיס האשראי שלך , יש לי תיעוד מוקלט וכתוב שאת אישרת את התרגום, לצערי הרב אם לא תסדירי את החוב ב24 שעות הבאות אנחנו נעביר את הטיפול לעו"ד ומעבר לחיוב יהיה חיוב על הוצאות עו"ד . בברכה אני: לצערי הרב כפי שאת יודעת אני כתבתי 1656 מילים שזה פי 6.6 יותר מ250 מילים והעלות ל250 מילים היא 200 שקלים. 200 שקלים כפול 6.6 יוצא 1320 שקלים ואת ביקשת 2400 ממני בהתחלה שזה נסיון לרמאות וניצול. מעבר לכך אמרת שתעשי לי את המחיר 160 שקלים ל250 מילים ורצית לחייב אותי על סך 1600 שקלים כשבפועל זה יוצא 1056 (160*6.6=1056). עוד נסיון לרמות אותי. בנוסף לכך, איימת עלי בפנייה לעו"ד והוצאה לפועל כדי שאלחץ ואשלם לך את המחיר שהוא מעל מה שבאמת היה צריך להיות. במסמך ששלחת לי היה כתוב לפקסס את המסמך עם חתימה, דבר שלא עשיתי. מעולם לא חתמתי על ערבות לתשלום. צר לי על המתרגם שעבד קשה ואני מוכנה לשלם לו -ורק לו- על שכר הטרחה שלו ומכיוון שניסית לרמות אותי אני מוכנה לשלם 300 שקלים, כי אני מכבדת עבודה של אדם, אבל בהחלט אינני מכבדת רמאות ואיומים. כפי שאת יודעת גם לא קיבלתי את הטקסט, לכן אין אדם משלם על מוצר שהוא לא קיבל. אם תמשיכי עם איומים והטרדות אני אפנה לרשות להגנת הצרכן ובנוסף אתבע אתכם על נסיון לרמאות וניצול מצוקה של אדם בעל 100 אחוז נכות נפשית. את לא מכבדת את הזכויות הבסיסיות שלי בתור צרכן ולהלן על כמה חוקים עברת: http://www.mishpati.co.il/article.aspx?articleid=476 מול מה שפרסמת באתר שלך. כמו שציינתי , אני מוכנה לקבל את הטקסט המתורגם תמורת 300 שקלים בלבד. מעבר לזה אל תכתבי לי ואל תטרידי אותי יותר.