החזר כספי לא מלא
שלום הזמנתי לפני שנתיים כמה ארונות קיר בחברת ארונות ריווירה, כמה ימים לאחר ההזמנה החלטתי לשנות את אחד הארונות לדגם אחר יותר יקר והתבקשתי להוסיף 2000 ש"ח. אחרי ההתקנה הארון "המשודרג" כל הזמן התקלקל ואפילו היווה סכנה לבנותיי הקטנות (הדלתות הצפות המאוד כבדות כל הזמן נפלו מהמסילות). במהלך 8 חודשים הבאים הזמנו מתקינים 5-6 פעמים (שכל פעם היינו צריכים לקחת חופש מעבודה) עד שבאישהו שלב אמרתי שאני לא מוכנה יותר להמשיך ככה ושייקחו את הארון הזה לגמרי. הוצע לי להחליף את הדלתות הצפות לדלתות פתיחה רגילות והובטח לי החזר מלא של התוספת ששילמתי בזמנו של 2000 ש"ח. הסכמתי להחלפה. אבל כשהגיע זמן להחזיר כסף הם עשו תמחור מחדש ומוכנים להחזיר לי רק 1400 שקל בטענה שכששיניתי את דגם הארון גם הבמנה הפנימי התייקר והוא הרי נשאר אצלי. בנוסף לכל בזמן התיקון האחרון גם נגרם נזק מסוים באיזור העבודה, כמו שריטות בפאנלים, דפיקות בקירות בכמה איזורים. האם יש עילה לתביעה ,איזה הוכחות יש להציג ואיזה פיצוי אפשר לדרוש? הקניה נעשתה ביוני 2012! תודה,
שלום, על פי המתואר ניתן לדרוש החזר כספי מלא (במיוחד לאור העובדה שהדבר הובטח לך בעבר). קחי בחשבון שככל שיהיו לך ראיות המעידות על כך שהחברה הסכימה בעבר להשיב את מלוא התשלום, יהיה קל יותר לקבל סעד זה בבית המשפט.