שילמתי להוט והם מפעילים כלפי הוצאה לפועל!!!!!!
לפני כשנה היה לי חוב של הוט בגין ציוד שלא הוחזר וחשבון שלטענתם לא הודעתי להם על עזיבה. החוב עמד על כששת אלפים כאשר במידה ואחזיר ציוד- ממירים וראוטרים ואשלם באופן מיידי והמסומן יקוצץ החוב לשלושת אלפים שקלים. שילמתי החזרתי ציוד היה חסר מכשיר אחד שלאחר שלא מצאתיו (כנראה בבודידעם אצל אמא שלי באזור ירושלים, אני הספקתי לעבור לחו״ל ולחזור ולהשתכן באזור תל אביב) ולכן העדפתי לשלם עליו. הוספתי כ-1300 ש״ח על הממיר ובכך הובטח לי שהעניין נסגר מול עורך הדין של החברה. כאשר שלחתי להם טפסים המוכיחים את ההחזר בתחילה אמרו שהם לא מכירים את המספרים המופיעים על המדבקות של המכשירים. חזרתי למרכז כעבור שבוע תוך כדי איבוד ימי עבודה וצעקתי על הטעות שלהם. הם עשו כאילו הם מתקנים והדביקו מדבקות חדשות פיקססתי שוב את האישור ונאמר לי שהעניין נסגר כעבור שנה !! אני מקבלת טלפונים מעורך הדין שלהם שלא שילמתי כלום כאשר ביקשתי הבהרות בתוך הבריונות הלשונית של הנציגות שם (שזה דבר שנתקלתי בו גם במוקד השירות-פשוט לעגו לי, בינם לבין עצמם) הסבירו לי לבסוף שהמספרים הסיריאליים שהיו רשומים על המכשירים אינם זהים לרשום להם במערכת שקיבלתי ולכן כיוון שלא עמדתי בתנאי התשלום אני חייבת עוד כארבעת אלפים שקלים. כעבור שנה!!!! שאלתי אותה : אתם מאשימים אותי בגניבת הציוד? ענתה לי : אין לנו מושג מאיפה הבאת את המכשירים. ביקשתי שיחזירו לי את המכשירים ואשלם עליהם, נטען לי שזה רכושה של חברת הוט. לא גנבתי והם נטפלו אלי, האם יש אנשים נוספים שזה קרה להם? מה ניתן לעשות מבחינה משפטית? האם יש לי סיכוי מול משרד עורך הדין האגרסיבי שמייצג את החברה?