משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותחוב מסלקום ע"ש גרושתי טרם נקיטת הליכים משפטיים
חזרה לפורום

חוב מסלקום ע"ש גרושתי טרם נקיטת הליכים משפטיים

דוד
דודי

שלום רב, קיבלתי מכתב התראה מסלקום לפני נקיטת הליכים משפטיים, על חוב שהותירה גרושתי, בו הנני נדרש לשלם את חוב תוך 10 ימים. יש לציין כי מעולם לא התקשרתי עם חב' סלקום בשום דרך , נתתי את הסכמתי או חתמתי על מסמך מלבד עזרה בתשלומים לגרושתי. אודה לעצתך בנושא הנ"ל, בתודה, להלן פרטי המקרה : בשלהי שנת 2011, גרושתי אשר עבדה בחברתצ הייטק גדולה, התקשרה בהסכם עם עם חב' סלקום בו קיבלה קו ומכשיר סלולרי, יצויין כי המסלול המיוחד ניתן אך ורק לעובדי חב' ההייטק. וכי הסכמתי לעזור לגרושתי בדבר תשלום עבור חשבונות סלקום לתקופה מוגבלת, ולא מעבר לכך יצוין, כי לא פניתי ו/או הצטרפתי ו/או התחייבתי לסלקום בשום צורה ובשום דרך, ובוודאי שלא ביקשתי לפתוח מנוי על שמי. (איני עובד בחב' ההייטק ומעולם לא עבדתי) לאחר תקופה מסוימת ולאחר הגירושים, גרושתי ירדה מן הארץ, לטובת מגורים בארה"ב. לפני מספר חודשים, נציגי חסרת סלקום פנו אליי בדרישת תשלום חוב ע"ש גרושתי , וזאת בטענה כי אין הם מצליחים להשיגה וכי המנוי נפתח גם על שמי. יחד עם זאת, הוצעה לי הצעה להסדרת החוב בתשלומים, בכפוף להתקשרות עם חברתם לפנים משורת הדין, הצעה אאשר נשמעת מאוד תמוה בהתנהלות סלקום (מעולם לא הייתי לקוח סלקום). יחד עם העובדה, כי סלקום קישרה אותי לחוב לכאורה, שכלל אין לי שום קשר להנ"ל עוד זאת מוסיפה ומנסה לכבול אותי לחברתה בשיטות ובהצעות אשר אינן מניחות את הדעת.