שואב אבק - קירבי ביטול ביטוח
שלום רב, אימי רכשה שואב אבק קירבי לפני שלוש שנים שמסתיים בעוד חודשיים. היא קיבלה טלפון מהשירות שבמסגרת האחריות נציג יגיע לטפל בשואב שמחה וטובת לב שמחה על השירות ואכן עשתה תיאום עם הנציג להגעת הטכנאי. כאשר הגיע הטכנאי בדק את השואב החליף את מה שצריך ובסיום הוא אמר לה שהביטוח אמור להסתיים וכדאי לה לחדש את הביטוח , אימי התלבטה בעניין ולאחר שיכנועים היא לבסוף הסכימה ושילמה באשראי לעוד שלוש שנים אחריות. בנוסף הנציג אמר שהוא יקח את השואב לפוליש ויחזיר בעוד שבוע וכך נעשה. לאחר שבועיים אימי ראתה בחיוב האשראי , שהחיוב נעשה מיידית למרות שיש עדיין ביטוח, החיוב אמור להיות מהתאריך שהביטוח מפסיק ולא במקביל וחוץ מזה היא גם החליטה לבטל את עיסקת הביטוח. פניתי במייל לשירות ולא קיבלתי תשובה, בפנייה טלפונית העבירו אותי מנציג לנציג שאף אחד לא ממש ידע מה לעשות וכל נציג אמר שמישהו אמור לחזור אלי החלטתי לשלוח פקס ואכן נציג חזר אלי סיפרתי לו את העניין ושאני רוצה לבטל את הביטוח והוא בטענה שאם אני רוצה לבטל את הביטוח החדש אני צריכה לשלם 1500 שקל, על מה שאלתי והוא אמר על זה שהטכנאי לקח את השואב וליטש ואמר עוד כל מיני דברים שהוא עשה. אני שואלת אותו אבל סה במסגרת האחריות והוא בשלו שהטיפול הזה לא ניתן במסגרת האחריות בגללל שחידשתי את זה וגם הנציג אמר לך שבגלל שאת מחדשת עושים לי את זה, דבר כזה לא נאמר על ידי הטכנאי הדבר היחידי שנאמר לי זה ברגע שאני רוצה לבטל את האחריות אני יכולה בכל רגע, מיותר לציין שהויכוח נמשך יותר מחצי שעה וגם ביקשתי לדבר עם הטכנאי שהיה ואכן הוא חזר אלי וגם הוא בטענה שנאמר לי ואמרתי לו אתה יודע גם אם אתה טוען שאמרת לא אמרת שבמידה ואני רוצ. לבטל סה כרוך בקנס והוא עונה: ״מה זה לא ברור״ , לך זה ברור לא לי בכל אופן הם בשלהם וגם הטכנאי אמר שמנהל יחזור אלי ביום ראשון, כמו כן גם לא קיבלתי שום מכתב גילוי נאות , לא בעת רכישת האחריות שהנציג היה נוכח וגם לא בחשבונית שנשלחה הביתה. תודה מראש על התגובה. רווית