משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותביטול עסקה עקב אי קבלת מוצר
חזרה לפורום

ביטול עסקה עקב אי קבלת מוצר

שיר
שיר

שלום ב-12.6.14 רכשתי באתר קופונים מוכר 2 מוצרים דרך ספק חיצוני שלהם עלות המוצרים 149 ש"ח + דמי משלוח עס' 19 ש"ח סה"כ עסקה בעלות של 168 ש"ח זמן האספקה היה 14 ימים, המוצר לא התקבל. התקשרתי לטלפון שמצוין שם לבירורוים אך אין מענה. ב-3.7.14 פניתי במייל על כך שלא קיבלתי את המוצר חזרו אלי לאחר כמה ימים נתנו לי מספר משלוח לברר בדואר ישראל פניתי לדואר ישראל אך נאמר לי שהמשלוח עבר לסניף הדר יוסף בתא (שזו לא הכתובת שלי) שוב פניתי לאתר ואמרתי שיש פה טעות וזה בכלל לא המספר משלוח..לאחר מספר ימים הוסבר לי שהיתה טעות... ככה משכו אותי בעשרות מיילים בסופו של דבר שאלו אותי אם אני רוצה לשלם עבור משלוח נוסף כדי לקבל את המוצר או לבטל את העסקה-בחרתי בביטול העסקה היום ה-15.7.14 חזרו אלי ואמרו שיוחזרו לי 149 ש"ח ולא החזר מלא כביכול לקחו לי כסף על משלוח שבכלל לא יצא אלי אמרו שהייתה טעות בדואר ישראל אבל הספק שלח את המוצר לכן הורידו 19 ש"ח של דמי המשלוח אני לא מבינה מה זאת החוצפה הזאת? לעשות כסף על גבם של אחרים? שיבדקו טוב עם איזה ספקים הם עובדים האם מותר להם לעשות זאת??? ולמה אני צריכה לשלם על משהו שבכלל לא התקבל??? מה לעשות???