טיול משפחות לסין
תאריך 16/7 2014 יצאנו אני וחברה לטיול משפחות לסין. הטיול תוכנן מראש וההתרגשות היתה בעיצומה. המדריך שליווה אותנו היה חיים פלור. יש לציין שהמדריך היה גס רוח ויחסו לרב הקבוצה הייתה משפילה ביותר. לפני הטיול הסברתי לו וביקשתי שייגבש את הקבוצה והוא אמר שזה ברור ויהיה בסדר. כאשר ביקשתי במהלך הטיול להשים מוזיקה באוטובוס הוא סירב בכל תוקף. כאשר אחד מהמטיילים ביקש לדבר במיקרופון ולעשות הכרות עם הקבוצה הוא סירב. המדריך כל הזמן העיר לא לקום ולשבת בזלזול. הובטח לנו ארוחת ערב והוא המיר זאת בארוחת צהריים בלי לשאול את חברי הקבוצה. לפי הלו"ז המתוכנן לא היה כתוב שנהיה בשווקים 3-4 פעמים במהלך הטיול וזה קומם את רב הקבוצה. האינטרס שך המדריך היה כל הזמן שנרכוש דברים מחנויות שהוא ממליץ עד שזה היה מגעיל וברור שהוא מקבל שוחד על חשבון הקניות שלנו. אני מאוד מצרה על שבחרתי בחברת הנסיעות הזאת ולא יודעת אם אצא לטיולים נוספים בעתיד עם אשת טורס כך חושבת גם רב הקבוצה. הייתי בהרבה טיולים ואף פעם לא נתקלתי במדריך שכזה. יש לציין שביומיים הראשונים המדריך בקושי הסביר לנו מה אנו רואים וכששאלנו הוא נתן תחושה לא נעימה. אני מתכוונת להגיע עם התלונה הזו עד למשרד התיירות. לא ייתכן ששילמתי ממיטב כספי לטיול ובסוף יצאתי למסע קניות בסין. מקווה שתיצרו קשר ואסביר יותר לעומק את העוגמת נפש שחווינו.