ביטול טיסה והחזר תשלום
שלום רב.. רכשתי כרטיס טיסה דרך סוכן למרכז אמריקה בחברת בריטיש יומיים לפני מועד הטיסה ביקשתי לבטלו בעקבות אילוץ שאינו רפואי או מקרה אונס. הסוכן מסר לי שתנאי הכרטיס אינם מאפשרים ביטול אבל הוא יעשה מה שביכולתו על מנת לנסות לבטל.. ביקשתי ממנו שיעדכן אותי לפני כל שינוי כדי שאדע מראש מה העלויות ואחליט אם לבטל או לא.. מאחר והוא לא נתן לי אישור סופי על הביטול ולדבריו כנאמר לעיל וכן בהמשך שיחות שעשיתי איתו אין אפשרות לביטול התכוננתי לטוס ולהמשיך בתוכנית המקורית.. 12 שעות לפני הטיסה הוא מתקשר ומודיע לי שהוא בהליך של ביטןל מול בריטיש אבל אין לו אישור סופי שהביטול התקבל אך גם לא אוכל לטוס מאחר והוא הצהיר בפניהם שאיני יכול לטוס בעקבות מקרה אונס אישי.. לאחר דין ודברים שבו טענתי כי לא ייתכן שלא אוכל לבטל את הכרטיס ויחד עם זאת לא לטוס הוא התרצה לשלוח לי הודעה אישית ממנו שהוא קיבל אישור מבריטיש על הביטול ועלות הביטול היא 200 דולר.. ביקשתי ממנו אישור רשמי של בריטיש על הביטול אבל הוא לא נתן לי גם כיום לאחר כמעט שבוע.. הוא אמר שבנסיבות כאלה של ביטול ההחזר החלקי יגיע רק לאחר חודשים שלושה ושאעמוד איתו בקשר בעוד חודשיים.. אני מעוניין לדעת האם באמת יש מקרים בהם ההחזר מתעכב כלכך או שמדובר בתרמית.. ומה עליי לעשות במקרה כזה... איך אוכל לדעת באופן ודאי שהכסף יחזור אליי בסופו של דבר...