מקרר סמסונג קורוזיה ודליפת מים אל תוך הדלת
לפני כ-3 שנים רכשתי מקרר סמסונג בעל קיוסק פרונטלי ופריזר תחתון. לאחר כשנתיים החלה תופעה של קורוזיה סביב דפנות הקיוסק הפרונטלי והתנפחויות של דופן הדלת כבועות בועות סביב כל הקיוסק . , בנוסף החלה תופעה של זליגת מיים אל המדף התחתון של המקרר ומשם אל תוך הפריזר והפיכתם לקרח שקשה להסירו . פניתי אל היבואן שהוא גם מעבדת השרות של סמסונג בשם סם ליין-מיני ליין , והעברתי להם תמונות והחל תהליך ביני לבינם כאשר לאין ספור פעמים , היבואן עצמו והמנהל סירבו לדבר איתי בטענה שהם לא מדברים עם לקוחות , ולטענתם האחריות לנזק מוטלת עליי ועליי להחליף את דלת המקרר בתשלום מלא על חשבוני , ואילו החלק שאמור למנוע את דליפת מיים מחירו כ600 ויותר שקל ואף הוא חל עליי., ביקשתי את תשובתם בכתב , והפקידה כשליחתו של המנהל סירבה וטענה שהתנהלותם היא בעל פה ולא בכתב. לאורך כחצי שנה ויותר אני מנסה ליצור קשר עם המנהל ישירות וסורבתי , עליי לציין כי התשובות שקיבלתי לגבי מי הוא המנהל ומי הוא היבואן ומי הוא האחראי על הכל , היו לוטות בערפל , לאחר חקירה שערכתי במקררים מאותו סוג אצל אנשים שונים , נוכחתי לדעת שהתופעה קיימת רק אצלי כנראה והבעייה נראית בבירור ובמפורש כי היה כשל בייצור של מקרר זה והאחריות היא על החברה , כי לא תיתכן דליפת מים לתוך דלת מקרר סתם כך לאחר 2 שנים וחצי. פניתי למועצה לצרכנות והעברתי להם את החומר , וכנראה הדברים נתקעו אי שם באמצע הדרך. מבקשת עצתכם איך לפעול , התופעה הולכת ומחריפה , והברירה בידי היא לתבוע בתביעות קטנות. שאלתי היא האם ניתן ואפשרי להגיע בדרך אחרת לפתרון , מאחר ומעבדת השרות חוסמת אותי מלהגיע ליבואן הן בכתב והן טלפונית ואני מרגישה שהוניתי ורומיתי. אודה לכם על תשובה מהירה , בברכה, סימה יהודה 0547561314