אחריות חברות אשראי לביטול עסקה
שלום, ב18/03 רכשתי מוצרי חשמל בסך 18000 בחנות למוצרי חשמל, אספקה הובטחה לשבוע לאחר מכן אולם לא הגיעה גם בחלוף חודש. העסקה בוצעה בתשלום אחד וחוייבה ב01/04. מכיון שהסחורה לא סופקה פניתי לחנות והמנהל הציע לבטל את העסקה, הסכמתי ובוצע זיכוי בסך 18000 לכרטיס האשראי ישראכרט. פניתי לחברת האשראי לקבלת הזיכוי אולם מסתבר שבית העסק סולק דרך שתי חברות שונות גמא ולאומי קרד ורק אז מגיע החיוב לחברת האשראי שלי. מזה כשבועיים מ 16/04 אני בהתנהלות מול כל החברות כאשר כולם מתענרות בדרך זו או אחרת מכל אחריות ומפנים אותי לבקש החזר בכסף מזומן מבעל העסק. יש בידי טופס ביטול עסקה מול חברת לאומי קרד שכאמור כלל לא התייחסה לנושא ובידי ישראכרט טופס ביטול עסקה להעביר בעל העסק לחברת גמא. פניותי לחברות גמא ולאומי קרד מסתיימות בכך שהם לא מכירים אותי ולכן לא נותנים לי תשובות. ואילו בישראכרט יש נציגה בכירה שעוסקת בנושא אך שוב ללא לקיחת אחריות כלשהי ורק עקב היותי לקוח שלהם. האם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות מולם במידה ובית העסק יסרב להחזיר כסף מזומן, להבנתי לחברות הסליקה אמורות להיות ערבונות במידה ובית העסק פושט רגל או סוגר את החשבון מולם. אודה לתשובה. תודה.