בעיה מול חברת יס
שלום רב, ההורים שלי לוקוחות של חברת יס משנת 2001, בעבר היו בידיהם 3 ממירים ישנים וממיר מקליט רגיל בסלון, ביולי 2014 הם ביקשו להחליף את הממירים בממירי HD חדישים. אני הייתי נוכח בבית בעת ההתקנה ואף הגשתי לטכנאי את הממירים הישנים בתמורה לחדשים הטכנאי לקח את הממיר המקליט שהיה בסלון והחליף בממיר מקליט HD ולאחר מספר דקות הוא החזיר לי את שאר הממירים הישנים בטענה שאין לו מה לעשות איתם, שאלתי אותו אם לא צריך להחזיר אותם ליס והוא אמר לי שלא ושאני יכול לעשות בהם מה שאני רוצה. שאלתי אם אני יכול לזרוק אותם כי אין לי מה לעשות בהם והוא אמר שאני יכול. היות ואני לא עובד של יס הנחתי כי הוא יודע מה הוא עושה ושיש אמת מאחורי דבריו וזרקתי את שלושת הממירים הישנים לפח,אם ביס לא צריכים אותם אני לא המחסן שלהם. בסופו של דבר לפני כחודש הורי ביקשו שאתקשר ליס ואזמין מהם ממיר נוסף לחדר כי הם קנו טלויזיה נוספת לחדר נוסף. לאחר כשבועיים הטכנאי הגיע להתקנה והודיע לי שהוא לא יכול להתקין ממיר נוסף כי כבר יש לנו יותר מידי ממירים. לא הבנתי איך יש יותר מידי ממירים יש אחד מקליט בסלון ושניים נוספים בחדרים אבל הוא טען שיש ברשותי 3 ממירים נוספים (הישנים שזרקתי) לאחר בירור של הטכנאי מול יס הם דרשו 1011 ש"ח על כל ממיר וכרטיס כלומר בסך הכל 3033 ש"ח. התקשרתי ליס ואמרתי לנציג שזה לא הוגן אני הגשתי לטכנאי שלהם ביולי 2014 את הממירים בעצמי והוא סירב לקחת אותם הם העבירו אותי לשימור לקוחות כי סירבתי לשלם על הממירים ובשימור לקוחות אמרו לי שאין להם מה לעשות בנידון ושזו מילה שלי מול מילה שלהם ושאין להם איך ליצור קשר עם הטכנאי שבזמנו סירב לקחת את הממירים הישנים כי יש סבירות גבוהה שהוא כבר אינו עובד אצלם. האם זה הגיוני? יש לי מה לעשות בנידון? האם הגיוני שממירים ישנים כל כך עולים הרבה כלכך? אני הקלטתי את השיחות איתם