עזרה דחופה בקשר לרכישת שולחן שהגיע פגום
שלום רב, הזמנתי שולחן מחנות שמתמחה בריהוט לבית בהתאמה אישית בעלות של 7,000 ש"ח. השולחן הגיע לפני שבוע ובתי הקטנה קיבלה את המובילים, כיוון שהגיעו כ-3 שעות לפני השעה שסוכמה. כשחזרתי מהעבודה הופתעתי לגלות שהשולחן באיכות ירודה מאוד. גוון הכסאות לא תואם לשולחן, הפלטה והרגליים פצועים ברמה שיש חורים ויש המון סימנים לא מוסברים על השולחן. באותו היום התקשרתי לשירות הלקוחות של החנות. התבקשתי לשלוח תמונות של הפגמים ל"בקרת איכות" (מדובר באותה בחורה שדיברתי איתה בשירות לקוחות). לאחר ששלחתי אמרו לי שיקבעו איתי ביום ראשון 14/5 לגבי תיאום הגעת נציג מבקרת איכות. כמובן שלא התקשרו. ביום ראשון התקשרתי לבדוק והבחורה פשוט צעקה עליי שיחזרו אליי וזהו. כבר יומיים שאני מנסה להשיג אותם ואין מענה. מה אפשר לעשות???? אני לא מעוניינת במוצר הזה. לפי תקנות ביטול אי אפשר לבטל מוצר שהוזמן בהתאמה אישית, אך כיוון שמדובר בחנות המתמחה בזה, האם זה אומר שיש להם את האפשרות לספק מוצרים פגומים ללא אפשרות לביטול עסקה? גם אם היה אפשר לבטל, אין עם מי לדבר!!!!. פשוט חוסר אונים... עד שתהיה תגובה מהחנות בכל מקרה יחלפו 14 ימים... אשמח לתשובה