רון

כיבוד תלושים של בית עסק

במסגרת עבודתי רכשתי תלושים לארוחות בקייטרינג הפועל במקום עבודתי. על התלושים לא צויין תאריך תפוגה. חלף זמן וכשניסיתי לנצל את התלושים הודיעו שהם אינם בתוקף. כיום חברת הקייטרינג מנפיקה פנקסי תלושים עם תאריך תפוגה. לטענתם התלושים נרכשו לפני מספר שנים והם אינם מחוייבים לכבדם. שאלה : האם מחובתם לכבד את התלושים שנירכשו בעבר (ללא שצויין עליהם תאריך תפוגה) ? ברצוני לציין כי התלושים נרכשו לפני מספר שנים ועד לפני שנה כובדו ע"י בית העסק.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

נראה על פניו כי לחברה יש חובה לכבד את התלושים ואם לא יעשו כן תוכל לתבוע אותם בתביעות קטנות ללא עורך דין או להזהירם כי תעלה את הענין ברשתות החברתיות בברכה הראל לפידות, עו"ד ונוטריון בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות