שירות של תדיראן - מזגנים
קניתי מזגן של תדיראן כחלק מרכישת דירה חדשה בפרוייקט של תדהר בראש העין . אחרי 8 חודשים בדירה באחד הפתחים בחדר הילדים הפסיק לצאת אוויר והמזגן התחיל לטפטף מעט. פניתי לשירות לקוחות ואלה שלחו טכנאי . הטכנאי הגיע ועזב אחרי 10 דק בטענה שהוא לא יכול לסדר את זה כי זה לא בעיה במזגן אלה בהתקנה. לאחר שדיברתי איתו והבהרתי לו שתדיראן אחראים גם על ההתקנה הוא חיבר אותי למתקין עשינו שיחת ועידה והוא אמר שמחר יתקשרו אליי משירות הלקוחות לתאום ביקור משותף טכנאי ומתקין. וככה התחיל הסיוט שלי עם תדיראן. למחרת אף אחד לא התקשר , אני הייתי צריך להתקשר ולהסביר שוב את הבעיה לנציג שירות חדש ששוב לא הבין ושוב חיבר אותי לטכנאי ששוב חיבר אותי למתקין ששוב אמר לי שמחר יצרו איתי קשר למחרת התקשרו מתדיראן ותיאמו איתי ביקור משותף של הטכנאי והמתקין בין 1500 ל 1700 ביום שלישי כמובן שבשעה 1655 הטכנאי התקשר ואמר שהם יוכלו להגיע רק עוד שעתיים כי המתקין תקוע בפקק. אמרתי לו שאני לא יכול והוא אמר שלמחרת יתקשרו אליי ויתאמו איתי מחדש כמובן שלמחרת אף אחד לא התקשר ואני התקשרתי יום אחרי וכמובן ששוב הייתי צריך לספר הכל מהתחלה והנציגת שירות שוב אמרה שההתקנה לא קשורה אליהם ושוב שכנעתי אותה שכן . היא קבעה לי ביקור ליום שישי ב 1000 אבל לא הצליחה להשיג את המתקין בטלפון אז היא אמרה שהיא תטפל בזה ותודיע למתקין. בשישי בבוקר מתקשר הטכנאי ואומר שהוא חצי שעה אצלי וכמובן בלי המתקין אז שוב אני מספר לו את כל הסיפור ושוב הוא אומר שהוא תכף חוזר אליי ושוב אף אחד לא חוזר. ביום ראשון שוב אני מתקשר לשירות לקוחות שוב מסביר והפעם מבקש להגיע לפניות הציבור מעבירים אותי אליהם ושוב אני מספר את כל הסיפור שהולך וניהיה ארוך יותר מפעם לפעם ושוב היא אומרת לי שיחזרו אליי ובאמת חוזרים אבל אחרי דקה שיחה מבקשים ממני להמתין ובמהלך ההמתנה השיחה מתנתקת ושוב לא חוזרים אליי למחר אני שוב מתקשר ושוב מבקש פניות הציבור ושוב מעבירים אותי ושוב מספר את הסיפור והפעם מקבל הבטחה מחני נציגת מחלקת פניות הציבור שהיא תטפל בנושא אישית ותחזור אלי וכמובן שאף אחד לא חזר שלחתי הודעה בפייסבוק שקיבלה מענה ששוב לא נתן מענה לבעיה וכשאמרתי להם את זה בהודעה הם כמובן לא החזירו לי הודעה חזרה איך אני יכול לטפל בזה בצורה משפטית אני כבר חודש בלי מזגן בבית הנציגים של תדיראן ישנים טוב והילדים שלי ישנים פחות טוב אשמח לכל עזרה שהיא ניר