גם אני נפגעתי מההטעיה של בזק עסקים. נציגת מכירות יצרה איתי שיחה טלפונית בה הסבירה לי על שירות קידום העסקים
בשיחה הודגש שהתשלום החודשי הוא כ 20 ש"ח ועל כל לחיצה על שמי אשלם קרוב ל 1 ש"ח. חשבתי לעצמי שמדובר בסכום לא גבוה ששווה את הניסיון. שאלתי אם אוכל להפסיק בכל עת את השירות ואמרה שכן. מתוך שיחה תמימה זו, מצאתי את עצמי משלמת לבזק כ 250 ש"ח לחודש במשך חצי שנה (לקח לי זמן לבדוק את החשבונות שלי ולהבין שהתשלום הגבוה הזה קשור למעשה לאותה שיחה "תמימה" )מיד ביקשתי לנתק אותי מהשירות (אגב, לא הגיעו לקוחות מה"כביכול" פרסום הזה) והתבשרתי שעלי לשלם כ 500 ש"ח דמי יציאה. לא חתמתי על כלום והתנאים הללו לא הובאו לידיעתי באופן מודע בשיחה. האם אני מחויבת לשלם? אין סיכוי שהייתי מסכימה לתנאים הללו אילו הם היו ברורים לי. אם הלקוח אינו מסכים מדעת בשיחה טלפונית, האם גוף מסחרי כמו בזק יכול לחייב אותי ? ביקשתי שישמיעו לי את שיחת הטלפון בה נאמר לי מפורשות על תנאי העסקה במטרה לשמוע אם הסכמתי. איך מוכיחים הסכמה שכזו? האם יש לי סיכוי לתבוע בתביעות קטנות? זה כל כך מתסכל. אני רואה באתר הזה ובעוד מקומות שכל כך הרבה מתלוננים על אותו עניין, האם יש מקום ההגנה לצרכן תפעל מול בזק עסקים בעניין?