משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותאי אספקת סחורה( מקרר) בזמן
חזרה לפורום

אי אספקת סחורה( מקרר) בזמן

פרח
פרח

לאחר קניית מקרר תואם לי יום לקבלת הסחורה( יום רביעי) יום לפני האספקה התקשרר בעל החנות ודחה לי את מועד האספקה ליום שאחרי דהיינו- יום חמישי ( בהסכמתי)בעל החנות לא נקב בשעה. ביום חמישי בבוקר התקשרתי למוביל לברר את מועד ההגעה. המוביל טען בפניי ששמי לא מופיע ולא כתובתי. אחרי מספר רגעים חזר שוב ואמר כי עליו לספק לי את המקרר רק ביום ראשון. התקשרתי לבעל החנות. זה סינן אותי ולא ענה. כתבתי לו הודעה ואף שלחתי לו את ההקלטה בה הוא מודיע לי על מועד קבלת המקרר. בעל החנות כתב שאכן טעו ושהוא ינסה להקדים. לאחר מספר שעות של המתנה כתבתי לו שוב ותשובתו היתה- בודקים לך . כעבור 3 שעות המתנה התקשר אלי מוביל ורצה לספק לי את המקרר. בהתחלה לא נקב בשעה וכשביקשתי לדעת מה השעה ? אמר בין 4 ל5. אמרתי לו שאנני יכולה לקבל את המקרר בשעה 5 היות ויש לי אירוע בצפון ועלי לעזוב את המרכז לפני השעה הזו. בשעה רבע לחמש התקשרתי אליו בכדי לברר מה את מועד ההגעה וזה טען שאני סירבתי לקבל בחמש ולכן לא יספק לי את הסחורה כמו כן רק בעוד שעה יגיע לעיר מגוריי. טילפנתי שוב לבעל החנות וזה לא ענה. כתבתי לו הודעה שהנני ללא מקרר ומשפחה בת 4 נפשות לא תוכל לחיות ללא מקרר 4 ימים בחום של אוגוסט. זה ענה כי חבל שלא יידעתי אותו לפני שאני נוסעת לצפון לאירוע ושזו אשמתי כי לא רציתי לקבל את המקרר בחמש. תשובתי היתה: אכן לא רציתי לקבל את המקרר בשעה 5 אך לא סרבתי לשעה אחרת. לכל הדברים שנכתבו לעיל יש הוכחות הן בשיחות מוקלטות, הן בהודעות כתובות, הזמנה לאירוע והן בצילומי waze המעידים שהנני תקועה בפקק בכביש 6 כ3 שעות( יצאתי מביתי בשעה 5 והגעתי בסביבות 8). נשאלת השאלה אם יש עילה לתביעה?