פיצוי עבור הוצאות ישירות ,עקיפות ועוגמת נפש
נסעתי ביום חמישי האחרון מביתי בב"ש לגליל לסופש עם אישתי ושני ילדים הקטנים בצומת ראש פינה בערך בשעה 1 בצהריים נכנסתי לתדלק בתחנת סונול ( שהיתה במרחק נסיעה של חצי שעה מהיעד שלנו שהוא ישוב מלכיה) והמשכתי בנסיעה כעבור כמה עשרות מטרים הרכב השמיע רעשים מוזרים האוטו כבה ולא היה ניתן להמשיך בנסיעה כי מיכל בנזין 95 בתחנה הכיל בטעות סולר וגרם להשבת של כל הרכבים שתידלקו באותו זמן .בעקבות השבתת הרכב נאלצו אישתי וילדי לבלות 3 שעות בתחנת דלק תוך כדי שאנו מחכים לגרר שיקח את הרכב למוסך המקומי אני באותו זמן הייתי עסוק בטלפונים בנושא עם מוסכים ועם חברת הגרר ומציאת אמצאי תחבורה חלופי בדמות רכב שכור ומכיוון שבאותו איזור אין כלל מוניות חיפשתי טרמפ שיקח אותי לקרבת חברת ההשכרה .לבסוף אסף אותי במקרה רכב של עובדי התחנה האשמה שנסע בכביש הראשי עלמנת לחפש רכבים שנתקעו בדרך ולחלק להם מים קרים וטרמפ לחברת ההשכרה כאשר הגעתי לחברת ההשכרה לקחצי רכב חלופי והודעתי לנהג הגרר שיביא את הרכב למוסך ראשי של מאזדה פורד הסמוך לחברת ההשכרה (הרכב שלי מסוג מאזדה 6) לאחר מילוי של כל הניירת בחברת ההשכרה ובמוסך יצאתי לאסוף את אישתי וילדי מתחנת הדלק שבה הם חיכו ,לבסוף אספתי אותם והחלו לנוסע לעבר בית הארחה המלכים ,בדרך קיבלתי טלפן מהמוסך שהרכב יהיה מוכן רק ביום ראשון בגלל שכבר הגיע סוף יום העבודה וישנו עומס חריג במוסך בשל רכבים נוספים שהגיעו למוסך בגלל אותה בעיה בנוסף לצורך להזמנת חלפים לרכב . בית הארחה הוזמן עד למוצאי שבת וכעת נאלצתי להזמי לילה נוסף ולהאריך את זמן ההשכרה של הרכב ובנוסף להפסיד 2 ימי עבודה שלי ושל אישתי באופן לא צפוי זאת בנוסף על היום הראשון שהתבזבז וימי החופש שלקחתו אני ואישתי עלמנת להגיע מוקדם ליעד ולא לצאת אחרי יום העבודה סך ההוצאות עבור התיקון כ4000 ש"ח ועוד 600 ש"ח הוצאות על רכב שכור ומיכל דלק מלא שנזרק 300 ש"ח עוד לילה בבית הארחה 500 ש"ח וזה בלי ההוצאות על אבדן ימי עבודה ועוגמת נפש עבור הרס של היום הראשון של החופשה בנוסף לסבל פיזי ונפשי של כל המשפחה בשעות שנותרנו בלי רכב בחום כבד את זה אני לא יודע איך לתמחר אותו אפילו כיצד עלי לפעול בנושא ?