דרישת דמי ביטול למרות שאיני עוזבת מרצוני אלא מכיון שהחדר כושר עובר שינויים שיפוצים וככל הנראה הבעלות משתנה ,בקיצור הופך להיות משהו אחר לגמרי .
שלום הבעיה היא כזו: נאמר לי בחדר כושר שהחדר כושר הולך לעבור שיפוצים והכול משתנה אפילו שם החברה (מk gym לicon),המדריכים המוכרים פוטרו ונשלחנו לחדר כושר אחר שבו גם ככה יש מסת אנשים של 2 חדרי כושר מכיון שהועברו לשם מנויים של חדר כושר אחר שניסגר . לאחר מספר שבועות שאני מנסה ליצור קשר ולדבר עם מישהו שיכול לעזור עונה לי מנהל הקפיטריה ומבקש שאמלא טופס "בקשה להפסקת חברות במועדון"(נ.ב יש לציין שלאחר שביקשתי לראות חוזה או איזשהו מסמך שמדבר על דמי ביטול נאמר לי שלא קיים אחד כזה מפקידת הקבלה של החדר כושר). ובאותו הטופס ישנו סעיף -"הנני מאשר תשלום דמי הפסקה בהתאם לתקנון של המועדון" - יש לציין שבשיחה שאלתי על התקנון ולאף אחד לא היה מושג מה להגיד לי אז נאמר שהוא אצל המנהלת, כמו כן ישנו סעיף שבו כתוב-"תוקף הפסקת המנוי על פי המועד שנקבע בהסכם ההצטרפות(נאמר לי שלא היה כזה מפקידת הקבלה) ובמידה וההסכם לא מתייחס לכך ייכנס הביטול לתוקף ע"פ נוהל שוטף +30" כמובן שלא חתמתי מהסיבה שלא עזבתי מרצוני אלא כי שינו כול דבר שהוא הסיבה שנרשמתי לחדר כושר k gym .המדריכים המוכרים מזה שנים ..כמות האנשים הגדולה בחדר כושר החליפי למשך חודש .. כמו כן יש לציין שמסת האנשים מהחדר כושר החליפי אמורה לעבור איתנו מנויי הk gym לחדר כושר "החדש" icon. בנוסף לזה שאומנם החדר כושר החליפי נמצא באותו אזור באשדוד אבל יותר רחוק לי . אני ממש חסרת אונים רק עכשיו אחרי שבועיים וחצי 3 חזרו אלי .. יש לציין שהבחורה דיברה בגסות רוח..קטעה אותי וגם אז אין תשובה . הזמן עובר והכסף יורד.. אני טוענת שאני לא אמורה לשלם דמי ביטול בטח כשאין חוזה ובטח לא כשמנסים להחתים אותי על זה עכשיו . יותר מאשמח לעזרה.אני מרגישה שמנסים עליי את שיטת ההתשה ממש ככה.