משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותמזגן תדיראן VRF 9 כס חדש לגמרי הותקן לפני 3 שבועות לא מקרר מהיום שהותקן
חזרה לפורום

מזגן תדיראן VRF 9 כס חדש לגמרי הותקן לפני 3 שבועות לא מקרר מהיום שהותקן

חגא
חגאי אלפסי

בתאריך ה8 לאוגוסט 2018 הותקן אצלי מזגן VRF 70 עם 5 יחידות מיזוג. מדובר במזגן של 84000 btu בערך 9 כס. מהיום הראשון המזגן לא מקרר את הבית. טכנאי בכיר של תדיראן בשק ויש דיפרציאל של 9 מעלות בין כניסה ליציאה כאשר התקן הוא מינימום 10. תדיראן שלחו 4 פעמים טכנאי בכיר ופעם אחת הוא היה בליווי מהנדס שקבע שהצינור גז לא מורכב נכון . המתקין הגיע ותיקן את זה אל עדיין המזגן לא מקרר. לאחר מכן הגיע שוב טכנאי בכיר עשה ואקום למערכת והחליף את כל הגז ושוב המזגן לא מקרר הטכנאי בכיר מודה שהמזגן לא מקרר אך מנהל השירות אומר שלפי הנתונים המזגן תקין. השוויתי את אותו המזגן אמל השכן שלי . רכשנו את אותו מסגן VRF בעלות של 28 אלף שח מאותו מתקין מורשה תדיראן שהתקין גם אצלו בדיוק כמו שהתקין אמלי ואצלו המזגן מקרר את הדירה תוך 20 דק בבירור יש בעיה במעבה אך הם לא מוכנחם להחליף לי את המעבה. כבר 3 שבועות שתדיראן מושכים אותי וכלהפעם ממציאים תירוץ אחר ועד עכשיו לא החליפו חלק אחד אפילו. עכשיו המנהל שירות רוצה להגיע אלי לדירה עם שני מהנדסים ולהוכיח לי שהמזגן תקין למרות שבוודאות הוא לא מקרר גם אחרי שעתיים שהוא דולק. אני כמובן לא מוכן לזה ואני דורש מעבה חדש ולא מוכן לשמוע שום דבר אחר. נמאס לי שמוכץשכים אותי כככה. פשוט שירות גרוע של חברת תדיראן. המלצה חד משמעית להתרחק מהחברה הזאת. לקנות מהם מזגן זה פשוט לשים את הכסף על קרן הצבי . חברה בזיונית .