משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותמחסני חשמל עבודו עלי
חזרה לפורום

מחסני חשמל עבודו עלי

רות
רותם

חגי שלו רב, רכשתי קונסולת משחק לפני 10 חודשים מחברת מחסני חשמל בסכום של 2500 ש"ח.מכשיר זה מייבוא ומסופק בארץ ב3 גרסאות שונות לפי סכומים ולפי תכונות מסויימות.בדגם הראשוני ישנה תקלה ידועה(ידועה מפורמים,חניות,רכישות קודמות)תקלה של התחחמות המכשיר עד למצב שהוא לא פועל כלל,לתקלה זו יש סימנים מוכרים וברורים.אני רכשתי את הגרסא החדשה בסכום היקר ביותר על מנת שאוכל להיות בראש שקט בלי תקלות.ידוע שבגרסא האחרונה אין תקלות וכך נאמר לי ע"י המוכר בחנות.להפתעתי לפני שבועיים התגלתה התקלה במכשיר,שלחתי את המכשיר לחנות,שם התברר שזה לא הדגם,הסברתי כי זה לא מה שביקשתי ושהטעו אותי. משירות הלקוחות של מחסני חשמל פנו ליבואן המכשירKAYA עד למנכ"ל חברת KAYA שטען כי הוא יכול לתקן את המכשיר שלי אך לא לספק לי מוצר חדש בדגם שרציתי. העניין הגיע גם עד מנהל שירות הלקוחות הכללי של מחסני חשמל וגם למנכ"ל מחסני חשמל ותשובתם הסופית היתה: "אנחנו יכולים לתת לך את הדגם שביקשת מלחתחילה,אך לא חדש,זאת רק אם תחתום שאין לך עילות נגדנו" שאלתי היא אם יש טעם לגשת לבית משפט לתביעות קטנות ודרוש פיצוי של כספי+כל ההוצאות מהסיבה שהתעו אותי,עובד מחסני חשמל בעצמו זוכר שהוא אמר לי שהדגם לא עושה בעיות וזה הדגם הכי חדש(מבחינתו גם להעיד במשפט,כיוון שזה המידע שקיבל מהסוכן),אין אפשרות סבירה לגלות שזהו הדגם שרציתי(לא רשום במפורש)יש דרך לפי חיבורי החשמל(זאת קראתי לאחרונה בפורמים)ולכן לא יכלתי לדעת שזהו הדגם עד שלא נתקלתי בתקלה. מהי עצתך בנושא? תודה מראש