משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותמסירת מידע שגוי / חלקי
חזרה לפורום

מסירת מידע שגוי / חלקי

ציו
ציון עינב

שלום רב הזמנתי נופש בדקה ה-90 מסוכנת נסיעות טלפונית, בבקשה להצעה ביקשתי מלון מסויים כאשר הוא הופיע באתר האינטרנט במחיר שהתאים לי והכל כלול. הסוכנת טענה שהמלון איננו מלון הכל כלול אלה חצי פנסיון וזה טעות ברישום . היות והמחיר התאים לי הזמנתי את ההזמנה למרות שהצהרתי בפנייה שמאוד רציתי הכל כלל ,ומוזר כי ראיתי שהמלון הזה מופיע בכמה חברות מתחרות הכל כלול באותו מחיר , היא עדיין התעקשה זה טעות והמלון לא הכל כלול. בנוסף סיפרתי לה שבאותו פרסום הופיע מלון 5* במחיר כמעט זהה אבל חצי פנסיון , העדפתי מלון 4* שהוא הכל כלול. הסוכנת התעקשה שלא הגיוני מלון 5* במחיר זהה , שההפרש הוא 100$ לאדם , אז הסכמתי להישאר עם ה- 4* חצי פנסיון, היות והאמנתי לה שאותו המלון לא קיים בו הכל כלול. עוד הוסיף ואומר וכאשר שאלתי לגבי הכל כלול היא שאלה את מי שמסביבה האם המלון הוא הכל כלול ואמרה לי שזה טעות ברישום. אני מרגישה שפשוט נעשה לי עוול , כל כך רציתי לנסוע למלון הכל כלול ונאמר לי שלא קיים. היום כאשר אני בודקת האינטרנט אני רואה שקיים הכל כלול באותו המלון וכאשר בדקתי עם שרות לקוחות נאמר לי שקיים במלון הנ"ל גם חצי פנסיון וגם הכל כלול. בקשתי לדעת למה הסוכנת מכרה לי דיל ללא הכל כלול למרות שביקשתי ואמרה לי שלא קיים במלון זה אופציה כזו(פשוט שיקרה לי) , או לחילופין יכלה להסביר לי שלה אין אפשרות למכור במלון זה הכל כלול ,למרות שאמרתי לה שראיתי באתר של חברה אחרת, היא אמרה לי שזה טעות ולא בלתי אפשרי. היום נאמר לי שזה מספק אחר שכן נותן אופציה כזו ושביקשתי לבטל ,(בנוסף המחיר הרבה יותר נמוך ממה ששילמתי למרות שכאן אין לי עילה לטעון לצדקתי היות והמחיר היה מקובל על דעתי) , הם דורשים דמי ביטול מלאים. הנני מוצאת עצמי כבולה מכל הכיוונים היות והם טוענים שאין לי הוכחות לפרטים שנמסרו לי . מה עלי לעשות?? בררתי על ביטול העסקה והם לא מוכנים