משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותאורנג'- חיוב לא מוצדק וטירטורים
חזרה לפורום

אורנג'- חיוב לא מוצדק וטירטורים

יונ
יוני

שלום. לפני כחודש, ב 25/03, ביצעתי עיסקה טלפונית באשראי, מול אורנג' בה הצטרפתי למסלול שהם הציעו לי. לאחר מס' שעות ביטלתי את העיסקה לאחר שנאמר לי שאם מבטלים עיסקה טלפונית תוך 48 שעות אני לא מחוייב בכלום. עקב החשש הכבד שבסופו של דבר אני כן אשלם שאלתי שוב ושוב אם בטוח שאני לא אשלם והובטח לי שלא אשלם כלום. פחדתי מזה ופחדתי בצדק. לאחר מספר ימים הגיעה אליי חשבונית על סך 45 ש"ח על משלוח (שלא היה מעולם..). התקשרתי אליהם ולאחר טרטורים והעברות בין מחלקות של טלמרקטינג ושרות לקוחות (כל אחד זורק אחריות לאחר) נאמר לי שאני אזוכה ולא אחוייב באשראי. הגיע חשבון האשראי וכמובן שחוייבתי בו. התקשרתי שוב ושוב אותם טרטורים שהעבירו אותי בין המחלקות השונות. ב- 11/05 יזמתי קשר שוב, ונאמר לי שיחזרו אליי תוך 48 שעות כי לא "הם" מטפלים בזה אלא רק איתמר יכול לטפל בפנייה הזו. ביקשתי שייטפלו בזה עכשיו מכיוון שאני לא מאמין שיחזרו אליי והובטח לי שיידגישו שהפנייה דחופה ויישתדלו לחזור אליי עוד לפני אך מקסימום תוך 48 שעות. היום ה 13/05, עברו ה 48 שעות ולא חזרו אליי. שוב מסכת טרטורים וזה לאחר שהובטח לי מס פעמים שאני לא אחוייב על כלום. רציתי לדעת אם יש לי עילה לתביעה לא רק כדי לקבל את הזיכוי שמגיע לי אלא גם על זה שגבו ממני בכלל לאחר שהובטח לי שלא ועל שמקשים עליי מאד בקבלת הזיכוי, השעות הרבות שאני משקיע כדי להשיג אותם והרטורים! שיטה זו של הערמת קשיים בקבלת הזיכויים וחיובים שלא צודקים קורים עוד להרבה מאד לקוחות עם חיובים קטנים וגדולים. אני יודע שלהרבה מהלקוחות כבר אין כח להתעסק במספר קטן של שקלים כל חודש בו מופיע חיוב לא הוגן או שלא ביקשו, וזה במיוחד שחברת התקשורת אורנג מערימה עליך כאלה קשיים בקבלת הזיכוי. אני מאמין שכל חיוב לא צודק לא אמור להיות מתוקן בזיכוי, אלא בפיצוי. רק כך לא יהיה משתלם לחברת אורנג להשתית מערכת כזו שבאופן שיטתי לוקחת כספים מדי חודש מלקוחות. אודה אם תחזרו אליי במהרה... ותודה רבה על האתר המדהים הזה!