ריבית פיגורים לאורנג'
שלום, לפני כשלושה חודשים התנתקתי מחברת orange, מספר ימים לאחר ההתנתקות (ובתאריך ה 01.03.10) איבדתי את כרטיס האשראי שלי, קיבלתי מחברת האשראי מכתב שאומר שהחיובים הקבועים שלי יועברו למשך שלושה חודשים לכרטיס אחר שברשותי ובכך חשבתי שהנושא נסגר. בתחילת חודש אפריל קיבלתי מכתב (עם תאריך 04.03.10) מחברת אורנג' המתריע שלא שילמתי חוב בסך 358 שקלים ועלי לשלם את החוב בתוך 8 ימים מתאריך המכתב. שוב אני רוצה להדגיש שקיבלתי את המכתב כחודש אחרי התאריך שרשום עליו. בשלב זה הבנתי שחברת האשראי כנראה לא עדכנה את חברת orange בפרטי הכרטיס החדש. ברגע שקיבלתי את המכתב התקשרתי לחברת אורנג' וביקשתי לסגור כל חוב קיים מולם ובאמת שילמתי את החוב של 358 שקלים. כעבור עוד חודש קיבלתי שוב מכתב מחברת אורנג' מהתאריך 11.05.10 אשר בו הם מבקשים ממני לשלם ריבית פיגורים על סך 30 שקלים על האיחור בתשלום החוב הראשון גם במכתב הזה נכתב כי עלי לשלם את הסכום בתוך 7 ימים ואת המכתב קיבלתי רק ב 23.05.10 שוב אחרי שהזמן עבר. אני לא מוכן לשלם את 30 השקלים ואורנג' לא מוכנים לוותר עליהם והשאלה שלי היא האם היה באחריותי לבדוק לאחר איבוד כרטיס האשראי בכל החברות אחת אחת שאין בעיה בהורדות הכסף (מעניין שהחיוב לחברת HOT דווקא כן התעדכן אוטומטית) או האם פעלתי בסדר ויש להאשים את אורנג' בכך שהמכתבים שלהם מגיעים באיחור (באופן קבוע) ובכך שלא עידכנו אותי בחוב על הפיגורים כבר כאשר באתי לשלם את החוב המקורי? כמובן שהנושא הוא עקרוני, דין פרוטה כדין מאה ולכן איני מוותר למרות שמדובר רק ב 30 שקלים אך ברצוני לדעת האם באמת צורת העבודה של אורנג' פגומה. כמו כן האם אני יכול לבוא בטענות לדואר ישראל על כך שהמכתבים הגיעו באיחור? אשמח לשמוע דעתכם, תודה, צביקה