סירוב לבטל עסקה דקה אחרי שהיא בוצעה
שלום רב. התקשרו אליי מחברה שנקראת מגה לוטו. נציג השירות הציג את החברה ואמר ששמי עלה ב"הגרלה" וזכיתי בחבילה שעולה 199 ש"ח למס' הגרלות לוטו. במהלך כל השיחה הבנתימ הנציג שמדובר בתשלום חד פעמי של 199 ש"ח ונתתי לו את מס' כרטיס האשראי שלי ופרטים נוספים. פתאום בסוף השיחה הבנתי שמדובר בתשלום חודשי למשך שנה והתחלתי לומר לנציג שיבטל את העסקה ושאני לא מעוניינת, פתאום כשאמרתי לו לבטל את העיסקה "נותקה" השיחה. התקשרתי לטלפון שהוא נתן לי מיד לאחר ניתוק השיחה, נציגת שירות לקוחות של החברה ענתה ליוביקשתי ממנה לבטל את העיסקה נעניתי שאי אפשר אבל הם "יתחשבו" בי ולכן יירד לי רק תשלום אחד. אני אמרתי שאני לא מעוניינת - לא בהשתתפות בהגרלה ולא בשום דבר אחר מהם אך שום דבר לא עזר, הנציגה אמרה שהשם שלי כבר נכנס להגרלה ואני חייבת להשאר איתם לפחות החודש. שאלתי היא האם דקה אחרי שביצעתי את העיסקה אין לי את הזכות לבטל אותה? בנוסף - ביקשתי מאותה נציגת שירות שתפקסס לי אישור שיהיה רק חיוב אחד ולא יותר (מבחינת הרע במיעוטו). היא אמרה שהיא תבדוק ושהם לא עושים בדר"כ דברים כאלה. אחרי שעה בערך היא חזרה אליי ואמרה לי שהם יפקססו לי אישור כזה. אני עדיין ממתינה לאישור.