אורנג לא עומדת בתנאים
שלום רב ! שמי גיא וברצוני לברר האם ביכולתי להשתחרר מחוזה התחייבות ל 18 חודש מחברת התקשרות אורנג. בסביבות דצמבר האחרון רכשתי מחברת אורנג מודם ( סטיק) בחבילה של 20 גיגה מחברת אורנג , תחת התנאים בהיותי סטודנט. החבילה הנ"ל עלותה 89 ש"ח לחודש כולל המודם. לאחר חודש מצאתי כי חייבו אותי ביותר מהנדרש ( שתי שורות בכרטיס האשראי 1. עבור המודם 2. סכום עבור החבילה ) פניתי לאורנג והם ענו כי חלה טעות אצלם וכי הם יזקו אותי, וכן זיכו אותי לאחר מכן . עברו חודשיים ושוב חיוב יתר, ושוב אותו תהליך וזיכוי . עוד חודש עבר ולא בדקתי, וחודש נוסף עבר והחלטתי לבדוק וראיתי כי בחודשיים האחרונים שוב חייבו אותי ביתר. האם אין בכך הפרת חוזה מטעמה של חברת אורנג מאחר ואני התחייבתי בפניהם ל 18 חודש והם התחייבו בפניי לסכום של 89 ש"ח. ביקשתי להתנתק מהם , והם איימו עליי " אין בעייה ננתק אותך אבל אנחנו נקנוס אותך , אתה תשלם את כל מה שהתחייבת ל 18 חודש " , הרגשתי ביזוי, ודרשתי מנהל בכיר, הבטיחו כי יחזור אליי תוך 48 שעות ( היה יום חמיש או שישי ) כיום יום שלישי ואף אחד לא חזר אליי . שאלתי היא האם אין בכך שחברת אורנג גובה מעבר לנדרש הפרת חוזה ? ( כל פעם אומרים טעינו ומזכים ) אינני סבור כי תפקידי להתקשר בכל חודש על מנת שיזכו אותי. לנקודת מבט : באם לקוח שלקח חבילת גלישה של 20 או 10 גיגה בייט , ועבר את החבילה , אורנג לוקחת ממנו סכומים אדירים. האם אי פעם הם מחקו לו חוב בגלל שהוא לא שם לב ?