חיובים על שרותי תוכן
לפני מספר שבועות פניתי באופציה של ייעוץ אישי אך לא קבלתי שום התייחסות. לפני מספר חודשים פניתי לחברת יוניסל לאחר שהסתבר לי שבחשבון הנייד של בתי הופיע חיוב על שרותי תוכן שלא הוזמנו על ידנו. מהחברה נמסר לנו שהם מבצעים את הגביה עבור חברת מרום, לטענתם בתי נרשמה באמצעות הפייסבוק לחברת מרום לקבלת עדכונים לגבי אודישנים.לציין שבאותה תקופה בתי היתה בת 14. מברור שעשיתי הסתבר לי שאכן בתי נרשמה באתר, אולם רק בקשה שנציג יחזור אליה לקבלת פרטים. בשיחה טלפונית עם הנציג אמרה לו במפורש שיש לקבל את הסכמת ההורים להתקשרות זו. אכן הנציג פנה אלי טלפונית לבקשת הסכמתי ואני הבהרתי חד משמעית שאיננו מעוניינים בשרות זה. למרות זאת חוייבנו בתשלום. בפניה לחברת יוניסל להשבת הכספים לא זכיתי לשום התייחסות עד שערבתי את המועצה הישראלית לצרכנות. כאמור חברת יוניסל הטילה את האחריות על חברת מרום. מחברת מרום נמסרה תגובה כשלטענתם בתי היתה מודעת היטב לתנאי העיסקה ואף נרשמה באמצעות הפייסבוק 3 פעמים, ולכן טענותי להשבת הכספים אינן מוצדקות. אבקש לדעת האם אין כאן ניצול תמימות של קטין, וכיצד בכל זאת ביכולתי לפעול להשבת הכספים מול החברה. תודה