אין קליטה עם אורנג' בבית - יש קייס?
שלום רב מדובר על מצב מאוד כאוב שבאורנג' מתייחסים עליו כדבר פשוט וחסר חשיבות, אני מאוד מתוסכל מהשירות והטיפול של אורנג' בנושא ומקווה שאולי מכאן תבוא הישועה. להלן: אין לי קליטה בבית רק לחברת אורנג' בעוד חברת סלקום ופלאפון משדרים באופן מעולה. בהתאם לחוק ולבקשתי החברה הבטיחה שתוך מספר חודשים עד שנים תוקם באזור שלי אנטנה סלולרית. פתרון זה כמובן ואינו פרקטי מכוון ועדין אין לי קליטה. בשביל להקטין את עוגמת הנפש ולהרגיע את מצפוני הוצאו לי כל מיני "הטבות" בכדי שאפסיק לנדנד להם כגון בלוט'ות בחינם, אפשרות העברת שיחה לטלפון הביתי, זיכוי חלקי על שיחות שמתנתקות ואף השתתפות חלקית בתפעול קו נוסף בבית שלי. כל ההטבות להלן כמובן מגוחכות, לא משפרות את הקליטה במכשיר וכמובן מחייבות אותי להוצאות כספיות נוספות. כמובן בקשתי היחידה היתה לפרוע את התחייבותי לחברה בלא תשלום דמי עזיבה ולעבור לחברה שכן יש לי קליטה. כצפוי באורנג' מסרבים ודורשים ממני את דמי העזיבה בסך אלפי שקלים. להגנתם, בחוזה של חברה סלולרית כתוב כי "החברה אינה מחויבת לספק קליטה מלאה\חלקית\בכלל בכל מקום בארץ ובכל זמן". כמובן שריאלית המשפט הגיוני, כאשר מדברים על אזור השומרון או הנגב, אבל כאשר מדובר על עיר במרכז - האם זה כובל אותי לחוזה ואני צריך להיות ללא קליטה בתוך הבית שלי במרכז עיר גדולה בארץ? וכמובן שאלתי - האם ניתן לפעול משפטית בנושא בכדי לחייב אותם "לשחרר אותי" מההתחייבות בלא תשלום? בתודה מראש, איתי