ביטול קורס במכללה לאיפור
שלום נרשמתי למספר (3) קורסי איפור במכללה מאוד גדולה בתקופת מבצע. יש לציין שכל קורס הוא בסדר רץ אחד אחרי השני, ולכן הקורס האחרון מתבצע רק כעבור 10 חודשים *לפחות*. בנוסף, אין תאריך פתיחה של הקורס עד שבועיים בערך לפני ההתחלה שלו. ביקשתי כבר מחודש יוני (טלפונית) לבטל את הקורס האחרון מאחר ונודע לי כי אין קבלת מוצרים בסיסיים לקורס הזה מאחר והוא במבצע (מה שמגדיל משמעותית את העלות, כאילו לא נהנתי בעצם ממבצע) כעבור חודשיים כמעט, חזרו אלי עם תשובה שאין אישור ביטול מאחר וזה נקרא "עסקת חבילה של שלושה קורסים" ואי אפשר לבטל אחד מהם. ציינתי בפניה שאין לי בעיה לשלם את ההפרש בין הקורס השני לשלישי ולתת דמי ביטול, אבל היא אומרת שאי אפשר דבר כזה כי זו חבילה. (לא מופיע בחוזה!! קיים גם קורס רביעי, שהוא לא נכלל) 1. יש מסמך שלם בחוזה שהוא התקנון הכי חשוב, שאני לא חתומה עליו ואת זה גיליתי כשביקשתי העתק חוזה, לא טרחו להראות לי אותו כאשר שילמתי. בטח ובטח לא קראו לילד בשמו "עסקת חבילה שאי אפשר לבטל ולצאת מקורס". 2. לאחר קריאת התקנון (כשאני כבר לומדת), כתוב שם שניתן לבטל קורס 30 ימים מתחילת הקורס עצמו וחיוב של 10% דמי ביטול וכו' וכו'. כפי שציינתי אין מועד פתיחת קורס, מאחר ואפילו לקורס השני במספר אין תאריך עדיין. (אני כרגע בקורס הראשון עדיין) יש לי תיעוד ימים של בקשות ושיחות עם אנשים, בכתב יד שלי. מה לעשות?!?!???