משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותאיום תביעה מפי חברת אורנג'
חזרה לפורום

איום תביעה מפי חברת אורנג'

עדי
עדי

שלום רב, החל מחודש מאי, חברת אורנג' ניסתה לשכנע אותי להצטרף למבצע היכרות לטלפון קוי של החברה + קבלת תשתית לאינטרנט. המבצע היכרות כלל חודשיים חינם ללא התחייבות ולאחר מכן, יש האפשרות לבטל התוכנית או להצטרף לתוכנית. לאחר התלבטויות רבות ונדנוד מפי אורנג' לעשות את מבצע ההיכרות, הסכמתי. המבצע היכרות היה אמור להסתיים ביולי וכאשר התקשרתי לבטל, המוקדנית ניסתה לשכנע אותי לעשות תוכנית הצטרפות וציינה בפני כי מגיע לי חודש נוסף חינם, אמרת למוקדנית כי אני צריכה להתייעץ על העניין, ובינתיים אמרה לי כי אין בעיה, יש לך חודש נוסף להחליט. כעבור חודש, התקשרתי לבטל הקו, אורנג' ציינו בפני כי הצטרפתי לתוכנית למשך שנתיים בעלת תשלום חודשי קבוע (יש לציין, כי מס' האשראי נמצא בחברת אורנג' מאחר ויש לי גם טלפון סלולארי). כאשר ניסיתי לבטל, נאמר לי כי אין באפשרותי לבטל וכי אני מחוייבת למשך שנתיים. לאחר שיחה מול מנהל שירות לקוחות, הציע לי תוכנית משודרגת עם הטבות למינהן ובכל זאת סירבתי לתוכנית. כעת, אורנג' דורשת תשלום קנס יציאה בסך 6500 ש"ח ומאיימת בתביעה אם לא ישולם הקנס. יש לציין כי לא חתמתי על שום טופס, מלבד טופס חתימה על הראוטר שהושאל מאורנג'. האם יש להם עילה לתביעה? האם יש לי האפשרות לזכות מול אורנג' אם אחליט לתבוע אותם? האם עדיף לקחת חבילה כלשהי מהם ובמקום להכנס לתביעה מול חברה גדולה? תודה מראש, עדי