משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותתביעת עוגמת נפש נגד חברת אורנג'
חזרה לפורום

תביעת עוגמת נפש נגד חברת אורנג'

דוד
דוד

אורנית שלום רב, לפני 17 חודשים הצטרפתי לאורנג' דרך תוכנית ועדים של חברת אלקטרה. נכון להיום אני כבר לא מועסק דרך חברת אלקטרה אך עדיין מחוייב לעוד 19 חודשים לחברת אורנג'. מרגע הצטרפותי לחברה רימו אותי ושיקרו לי: הצטרפתי דרך נציג בקניון. הוא רימה אותי בתנאי התוכנית ואמר דברים שלא קרו, מכוון שחתמתי במחשב דר חתימה אלקטרונית לא לא קיבלתי את החוזה אלא אמר שאני יקבל בדואר. לאחר מכן רק לאחר חודש של טלפונים בילתי פוסקים לחברת הסלולאר קיבלתי את החוזה בצירוף החשבונית שמתי לב שזו תוכנית אלקטרה אך לא התנאים שנאמרו לי במעמד החתימה. ובנוסף חייבו אותי ב300 ש"ח יותר של חיובים כוזבים כבר מהרגע הראשון. לאחר מכן לא עבר חודש של שלא נעשו חיובים כוזבים בחשבון שלי, כל חודש בסכום שונה ולעיתים בסכומים של 600 ש"ח ולאחר חודשיים ניתקתי את הוראת הקבע כי הם לוקחים את הכסף מהחשבון ואחרי שאני רב עימם באופן קבוע הם מחזירים בזיכוי רק אחרי חודש (אני סטודנט ואני זקוק לכסף שהם מחזירים רק אחרי חודש). וגם לא תמיד מחזירים כי כל נציג אומר שקר אחר, ואני בתור לקוח סובל כבר 17 חודשים לא יכול יותר באופן נפשי כי ה6 לחודש הוא תאריך של סבל כל חודש. כי זה התאריך שאני יכול לראות את החשבונית באינטרנט כי הם הפסיקו לשלוח לי חשבוניות וגם אחרי ווידוי כתובת כל חודש מחדש עדיין לא מקבל חשבונית. רציתי להתנתק אך סכום הניתוק שהם אומרים שאני חייב לשלם הוא סכום אסטרונומי של 6000 ש"ח. ואני בתור סטודנט לא יכול לשלם סכום כזה. השאלה כיצד אני מוכיח את עוגמת הנפש הרבה שנגרמה לי? (חוץ מפירוט השיחות שיש לי שאני מדבר איתם כל חודש מספר דקות רב)האם יש עילה לתביעה? כי אין בידי כבר כוח נפשי לחכות ל6 לחודש במשך שנה וחצי הבאות. מה את מציעה לי לעשות?