קנית אייפון 4 בחנות אורנג'
רכשתי מכשיר סלולרי מסוג אייפון 4 בחנות אורנג' בקניון ר"ג. כשיצאתי מהחנות ולאחר כמה שיחות עם חברי ומשפחה הופתעתי לגלות שיש בעיה הד במכשיר והמדבר שומע עצמו פעמיים. למחרת הרכישה יצרתי קשר טלפוני עם שירות התמיכה של אורנג' והודעתי שיש בעיה עם הטלפון, נציגת אורנג' הציעה לרענן את הקו וביצעה פעולה כלשהי בקו שלא פתרה את הבעיה. למחרת שוב התקשרתי והתלוננתי שאי אפשר לקיים שיחות בטלפון ושהבעיה לא נפתרה הנציג השיב שעלי לבצע הסרה של התוכנה ולהתקינה שוב. בצעתי זאת, אך גם זה לא עזר. התקשרתי שוב לשרות לקוחות והם הפנו אותי לגשת לחנות אורנג' ממנה רכשתי את המכשיר שם אולי יוכלו לעזור לי. ניגשתי לחנות שלושה ימים אחרי רכישת המכשיר, הסברתי שקבלתי מכשיר תקול ושאני מאוד מאוכזבת כי מזה כמה ימים בלתי אפשרי לנהל שיחות בטלפון בגלל המכשיר החדש שרכשתי. בקשתי להחזיר את המכשיר ולבטל את העסקה (אחרי 3 ימי עבודה) המוכר בחנות השיב לי בצורה חד משמעית שאין אפשרות לבטל את העסקה והוסיף האפשרות שיש לי היא לשלוח את המכשיר למעבדה. התעקשתי לבטל את העסקה אך הוא חזר ואמר שאין אפשרות, בקשתי לדבר עם מנהל ושוב נענתי בתשובה אטומה אין אפשרות לדבר עם מנהל והציע שישלח מייל למנהל לבקש אישור אך הוא אינו מאמין מנהלו יאשר את ביטול עסקה. לאחר נסיונות כושלים של יומיים לקבל תשובה ממנהל החנות, התפשרתי ובקשתי להחליף את המכשיר התקול במכשיר אחר חדש. התשובה שקבלתי אין אפשרות צריך לשלוח את המכשיר למעבדה. הסברתי שהמכשיר היה תקול כך קבלתי מהאריזה ואני מבקשת לקבל מכשיר חדש מהאריזה אך תקין, נענתי בתשובה שלילית נחרצת שאין דבר כזה החלפה בחדש. צריך לשלוח למעבדה. התעקשתי לקבל מכשיר חדש סגור בקופסה ולא מכשיר מתוקן ממעבדה, ושוב תשובה שלילית לא אקבל חדש מקופסה אלא "חדש" ממעבדה. שאלתי איך זה יתכן שאני קונה מכשיר יוקרתי מקבלת מכשיר תקול ולא מאפשרים לי להחזיר ולבטל את העסקה או לחילופין מחליפים את המכשיר במכשיר חדש. התשובות שקבלתי היו אין מה לעשות וזה מה שיש. הפשע היחיד שעשיתי הוא שקניתי שרציתי לרכוש מכשיר יוקרתי חדש והשקעתי אלפי שקלים "בתענוג" זה בחברת אורנג'. ואני שואלת איפה טעיתי? מה הם הזכויות שלי? איפה צרכנות הוגנת? איפה שירותיות של המוכרנים והמנהלים? למה לגרום עוול כה רב ללקוחה אורנג' נאמנה מזה 12 שנים?