תקלות חוזרות במסך LCD של פיליפס
לפני כשנה בחודש ספטמבר 2009 רכשתי את המסך המסך עלה כ 8000 ₪ וסופק עם שנתיים אחריות רשמית של אלקטרה נותן השירות של פיליפס. בחודש ספטמבר 2010 הקול במסך הפסיק לעבוד, לאחר הזמנת טכנאי נלקח המסך למעבדת אלקטרה והוחזר לאחר כשבוע מתוקן. שבוע לאחר מכן הפסיק שוב הקול לעבוד במסך האופן זהה לפעם הקודמת. המסך נלקח שוב למעבדת אלקטרה (לאחר שבוע של המתנה עם מסך לא תקין בביתי) ושהה במעבדה שבועיים שלאחריהם הוחזר אליי תקין. שבועיים לאחר מכן ביום רביעי בשבוע שעבר חלה שוב תקלה במסך, התמונה הפכה אדומה ומרוחה. לאחר תקלה זו פניתי לענבר בשירות הלקוחות של פיליפס, הסברתי את השתלשלות הדברים והבעתי את טענתי כי המסך אינו תקין ואת רצוני כי יוחלף. ענבר טענה כי היא מעבירה את הבקשה וכי יחזרו אליי תוך 4 ימי עבודה. אתמול יום רביעי, 6 ימים לאחר הפניה שלי פניתי שוב לענבר והודעתי לה כי אני עדיין ממתין שמישהו יצור איתי קשר וכי במשך השבוע הזה אני עדיין נמצא בביתי עם מסך לא תקין, ענבר השיבה לי שהעבירה את הפניה שלי לחברת אלקטרה והופתעה כי לא יצרו איתי קשר, הסברתי שוב לענבר כי אינני מעוניין בתיקון של אלקטרה, המסך אינו תקין ובעל תקלות חוזרות ואני דורש כי יוחלף למסך חדש. ענבר השיבה לי כי היא תעביר את הבקשה למנהלת שלה ושיחזרו אליי. אחר הצוהריים צלצלו אלי מחברת אלקטרה לתיאום איסוף של המסך לתיקון. העובדות הבאות: 1. רכשתי מסך מדגם יקר בסכום של 8000 שקלים במיטב כספי, המסך הנ"ל התקלקל 3 פעמים בחודש וחצי האחרון. 2. השרות של חברת אלקטרה גרוע מאוד, נטען כי בעיר רמת גן בה אני מתגורר יש טכנאי רק בימים שני ורביעי בין השעות 10:00 ל 12:00. בשני הביקורים הקודמים לאיסוף והחזרה של המכשיר נעדרתי 4 פעמים מהעבודה וכעת שוב המסך אינו תקין. כמו כן באיסוף המסך, הוא מובל ברכב הטכנאי כאשר הוא מושכב על הספסל האחורי שלו ללא כל אריזה או הגנה, חשוף לפגיעות ושריטות. בתקלה השניה לאחר וויכוחים ארוכים בטלפון עם מזכירת המעבדה באלקטרה, סופק לי מסך חלופי אשר היה תקול אף הוא ובושה לחברה. 3. שירות הלקוחות של חברת פיליפס אינו מטפל בפניתי בצורה ראויה, ביקשתי לשוחח עם נציג הנהלה ובמקום זה ענבר שנשמעה כי מאבדת את סבלנותה אליי מסרה כי היא מעבירה את הפניה לאלקטרה כי הם נותנים את השירות. לאחר שליחת המכתב הנל להנהלת פיליפס יצרה איתי קשר סיגל ומסרה כי הם יתקנו הפעם את המסך וכי היא מתחייבת כי במידה והוא שוב יתקלקל בתקופת האחריות הנותרת הוא יוחלף, אני מעוניין שהמסף יוחלף כבר בתקלה הזו ולא בתקלה הבאה, האם כדאי להביא את דרישתי בפני בית המשפט?