אורנג'
בס"ד עו"ד אורנית שלום רב, יש לי גם בעיה עם אורנג' מקרה שלא מעו פונים כתבו לך. בקצרה: אם לפני שנתיים היתה בעיה פיננסית באמצעי התשלום עקב איזה שדרוג שעשיתי למכשיר חדש מדובר ב sim שלא השתמשתי בו והייתי צריכה רק מכשיר ועקב אי הבנה שדרגתי כביכול לתכנית אחרת(אני נמצאת בתכנית אל על אבא שלי עובד חברה) השדרוג עצמו לא היה קשור לתכנית אל על (היתה אי הבנה) מעולם לא קיבלתי התראות מאורנג' רק קיבלתי מכתב מעו"ד על חוב לאחר ברור הבנתי את מה שקרה בגלל אי הבנה הם פתחולי מס' לקוח אחר..שלא קשור לתכנית אל על. בקיצור ההורים שלי עזרו לי והגענו להסדר עם אורנג'. והמשכתי לשלם רגיל. (חשבתי שהתיק שנפתח בהוצלפ כבר נסגר) עקב בעיה אחרת גיליתי לתדהמתי שהתיק בהוצלפ מעולם לא נסגר והוא עומד על חוב של 2600 ש"ח אפילו קצת יותר היום..לאחר מס' רב של שיחות מול אורנג' הנ"ל טוענים שהכל בסדר ואין להם מושג אני רוצה לציין שכל שיחה איתם למדתי להקליט אחרת לא יוצאים מהם.בקיצור יש לי מכתב אסמתא הן משנת 2008 והם לפני כמה חודשים טרוםה שדרוג השני(עשיתי העברת בעלות על הקו שהיה בטיפול משפטי לתכנית אל על ועל שמו של אבא שלי) מה שידוע לי שגם שהלכנו אליהם לאורנג' אומרים שאין חוב. אבא שלי בכל מקרה שילם להם את יתרת התשלום של 700 ש"ח בגין ציוד שהם דרשו. כחודש לאחר מכן אני רואה שוב מכתבים לא נעימים מהעו"ד של אורנג' על חוב זה לא הגיוני. השאלה היא האם אני יכולה להגיש תביעה נגדית מולם? גם על התיק שהיה אמור להיות סגור לפני שנתיים שמעולם לא נסגר! וכל נסיונותי לברר מולם אמרו לי שאין חוב ( זה ממש אי גילו נאות!) וגם אחרי שאבא שלי שדרג התרוץ שלהם היה רק אז יכולנו לראות את החוב. מה אפשר לעשות? אני מתכוונת להגיש תובענה נגדם יש לימסמכים ויש לי הקלטות שיחה במידת הצורך תודה מראש!