הטעיה צרכן בקנסות התנתקות
אני לקוח עסקי של סלקום כבר למעלה מ8 שנים,ברשותי 3 מכשירים , לפני שנה שדרגתי שני מכשירים מתוך השלושה למכשיר N86 . כיום אורנג' מציעים חבילה טובה מאשר שסלקום מציעים,השדרוג נעשה ללא החלפת המסלול עקב כל הסלקום אינם מציעים מסלולים אטרקטיביים התקשרתי לסלקום על מנת לבדוק במה כרוחה ההתנתקות . גליתי שחוץ מתשלום על המכשיר על סך של 2208 ₪ קיים "קנס" נוסף בסך 1800 ₪ לשאלתי כיצד הגיעו לסכום זה,נאמר לי דמי שימוש חודשיים מינימאליים שעלי לשלם ,דבר שלא נאמר לי ושלא ידעתי על קיומו . סלקום אמרו שהקנס הנוסף קיים מעת שדרוג המכשיר, שדרגתי את המכשיר דרך האינטרנט ולא היה רשום שום דבר על 75 שקל דמי שימוש מינימאליים, בנוסף , בעת השדרוג החזרתי את המכשיר הישן, כעבור יומיים משדרוג המכשיר באינטרנט החלטתי שאני רוצה להחזיק את המכשיר הישן ולהשאיר גם את המכשיר החדש, הגעתי למרכז השירות של סלקום ,שם אמרו לי שאין בעיה ועלי לחתום על החוזה פעם נוספת באותם תנאים כמו קודם, פעם נוספת לא נאמר דבר על 75 שקל שימוש מינימאלי. הסברתי לנותנת השירות החביבה שאמרה שאני חתום עלי דמי שירות מינימאליים בחוזה שאני כבר שנה עם המכשיר וזאת הפעם הראשונה שאני שומע שבנוסף לתשלום על המכשיר אני מחויב לשימוש נוסף . על מי מוטלת חובת ההוכחה בהקשר של דמי השירות שאני מחוייב לשלם ?