מכשיר פגום
בשלב הרכישה חתמתי על כל הטפסים מה שזה לא באמת טפסים חותמים במחשב ורק אחרי הם מדפיסים את הטפסים ונותנים לעיון תהליך שנראה לי לא תקין בעליל. כשחזרתי היום לסניף בפעם השנייה להפקיד את המכשיר בסניף ,שוב לא היו מוכנים לקבל את דרישתי להחלפתו ושוב נשלח לתיקון רק שהפעם חזרתי עם עוד מכשיר של חבר והוכחתי להם שהבעיה ספציפית למכשיר ולא בתוכנה ולא בסים עצמו (כי הצלבנו סימים) אמרו לי שאני לא טכנאי מעבדה ואין לי שום אמרה בנושא. כשביקשתי לדבר עם מנהל ניגש אליי בחור שהציג עצמו כמנהל רק שהוא שכח כי הוא עצמו מכר לי את המכשיר שבוע שעבר ,כששאלתי אותו אם הוא קודם למנהל תוך שבוע ? הוא צעק עליי ואמר שהוא הכי קרוב למנהל שאני אזכה להפגש איתו. כל זאת לאחר שבמוקד הטלפוני אמרו לי שאגש לסניף ואקבע פגישה עם מנהל, כשאיתרתי את המנהל בפועל הוא אמר לי לבקש מהנציגה שתשלח לו במייל את תיאור הבעיה והוא יבדוק אותה אם יראה לנכון. בקיצור אני חווה שם חוויה מגעילה ללא שום תודעת שירות מצד חברה שטוענת כי יש לה אמנת שירות ותודעת שירות גבוהה רק שבפועל אינה יודעת מתן שירות מהו! האם יש עילה לתביעת פיצויי עוגמת נפש ואובדן ימי עבודה ולימודים?