משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותאיך מתמודדים עם היחס המזלזל של אורנג' ללקוחותיה?
חזרה לפורום

איך מתמודדים עם היחס המזלזל של אורנג' ללקוחותיה?

מאו
מאוכזבת אורנג'

כבר עשר שנים שאני איתם. יש לי חמישה טלפונים של אורנג', מכשיר לכל אחד מבני המשפחה. אני משלמת להם מאות שקלים מדי חודש. לאחרונה הם התחילו לזייף, ובגדול. זה התחיל כשפנו אלי טלפונית והציעו לי לעשות ביטוח תיקונים. הם הצליחו לשכנע אותי שממש כדאי לי. מכיוון שהילדים שלי לא ממש זהירים עם המכשירים שלהם, החלטתי שזה ישתלם. 100 ש"ח לחודש לכל המשפחה. סבבה. בפעם הראשונה שפניתי אליהם הבעייה נראה לי קטנה: מכשיר חדש יחסית, בן מספר חודשים, שהכל בו תקין אך אינו נטען. תוקן, הוחזר, והתקלה חזרה. החזרתי לתיקון. הזמינו אותי לקחת את המכשיר בחזרה, וכשהגעתי אמרו לי שהמכשיר - שימו לב! מושבת, שלא ניתן לתקנו. את צריכה שלדרג למכשיר חדש. אמרתי - איך ייתכן? המכשיר חדש, פועל מצויין, רק לא נטען. את זה לא ניתן לתקן? אמרו לי - את לא סומכת עלינו? קחי למעבדה פרטית. אמרתי - והביטוח? אמרו לי - הביטוח לא ל"טוטל לוס". אבל תשאירי אצלנו את המכשיר, נבדוק את השיחה בה מכרו לך את השירות ונתקשר אליך. השארתי את המכשיר. לא התקשרו. לא התקשרו. התקשרתי. אמרו לי: בואי לקחת את המכשיר. או שנחייב אותך על המכשיר החלופי. אמרתי: אז בשביל מה השארתם את המכשיר אצלכם? אמרו: ... כלום. ביקשתי לדבר עם מנהלים. סירבו. מרחו. שלחתי מייל לשירות הלקוחות. קיבלתי אישור: "תודה על פנייתך, מספרה NJJ6LM. נחזור אליך בתוך 5 ימי עבודה". חיכיתי. לא חזרו. התקשרתי. אמרו: לא קיבלנו את פנייתך. אמרתי: איך ייתכן? הלא קיבלתי אישור! אמרו:.... כלום. לא היה עם מי לדבר. בקיצור: זלזול בוטה. ואין, אין עם מי לדבר. איך תמליצו לי להגיב? למי לפנות? תודה, מאוכזבת אורנג'.