משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצרכנותאגרת טלוויזיה - עמלת עורך דין
חזרה לפורום

אגרת טלוויזיה - עמלת עורך דין

מוט
מוטי

ביוני 2009 שיניתי את כתובת מגוריי , ועזבתי את הכתובת הקודמת שהייתה בית הוריי. לפי החוק אני אמור לשלם אגרה כל עוד אני לא גר בבית הוריי . ב 15.11.2010 קיבלתי שיחת טלפון שבה הודיע לי מענה קולי שיש לי חוב ברשות השידור וכדאי שאשלם אותו לפני שהוא יעבור לטיפול בהוצאה לפועל. תוך יומיים התייצבתי באגף הגבייה של רשות השידור ושילמתי את חובי , אבל באותו מעמד נתבשרתי שאני חייב 116 ש"ח לעורך דין שאיתו רשות השידור עובדת , וזאת עקב העברת התיק אליו. יש לציין שאני לא הייתי מודע לדבר החוב עד ל15.11.2010 וגם כל המכתבים שנשלחו אליי על ידי רשות השידור לא התקבלו בכתובת שבה גרתי בגלל העובדה שרובם נשלחו לאחר שכבר לא גרתי שם. אני כבר לא גר שם מ 10.9.10 ויש בידי חוזה שכירות שמוכיח זאת , כמו גם החוזה שהסתיים באותו תאריך בכתובת שאליה נשלחו המכתבים. לפי עדות נציגת הגבייה ברשות השידור , כל המכתבים נשלחו בדואר רגיל ולא בדואר רשום , וזאת למרות שיכלו לגרום לי לשלם את החוב ע"י שיחה אחת פשוטה כמו השיחה שקיבלתי ב 15.11.10 . כדי למנוע הצטברות חוב , שילמתי את כל החוב כולל החוב לעורך הדין. השאלה היא , האם אני חייב לשלם לעורך הדין את החוב של ה 116 ש"ח וזאת למרות שהוא הוציא את עצמו ואת הרשות ידי חובה ע"י שליחת מכתבים רגילים ולא רשומים ?