גביית כסף ללא ידיעתי - גו אקטיב ראשל"צ
שלום, הייתי מנויה למכון הכושר "גו אקטיב" בשנת 2008. לאחר כארבעה חודשים, חוויתי כאבים חדים בגב התחתון ובברכיים, החלטתי לעשות הפסקה עם האימונים ולהקפיא לבינתים את המנוי, התקשרתי לברר איך ניתן להקפיא, נאמר לי ע"י הפקידה שע"י אישור רפואי , אז השגתי והגשתי לדלפק המכון אישור כזה. לאחר מכן, ידעתי כי המנוי עומד ומוקפא, עד לאישור נוסף מרופא כי ביכולתי לחזור ולהתעמל. לאחר מס' חודשים כאשר פניתי בבקשה להפשיר את המנוי, נאמר לי להפתעתי הרבה כי המנוי הסתיים ואף כי מעולם לא הוקפא, וזאת מאחר והאישור שסיפקתי איננו מרופא מומחה, וכל זאת מבלי שעדכנו אותי בכך. לו ידעתי - בוודאי שהיה ביכולתי לספק אישור נוסף מאורטופד. וכך המשיכו לגבות ממני כסף עד תום המנוי מבלי שידעתי. הם טענו שניסו להשיג אותי בטלפון, אבל איזה מין תירוץ זה ? יש להם מייל וכתובת שלי, ומס' הטלפון שלי אצלם היה מעודכן!!! במהלך השנה האחרונה דיברתי עם מס' פקידות ואחראיות בעניין, בבקשה לדעת מדוע לא מצאו לנכון לפנות אליי כדי שאספק את האישור הנחוץ ולזכותי במנוי עליו שילמתי עבור חודשים רבים, אך רק נאמר לי כי על פי התקנון מאוחר מידי בכדי שיתייחסו לפנייתי מאחר והמנוי הסתיים. גם לאחר שסיפקתי מחדש את אותו אישור רופא בתוספת של חתימת אורטופד, גם זה ללא הועיל, כי כבר "מאוחר מידי"... נותרו לי 8 חודשי זכאות במכון הכושר עליהם שילמתי לשווא כ-1600 שקלים, ולא הגעתי - בידיעתם !!! בידי האישור הרפואי בחתימת אורטופד. האם ביכולתי לתבוע את הסכום שגבו ממני בעוד אני יודעת כי הקפאתי את המנוי ? האם באמת יש תאריך תפוגה לחוב שלהם כלפיי ? אמנם (כנראה) מצויין בתקנון שלהם שיש צורך באישור מרופא מומחה להקפאת מנוי, אך במידה ובבירור טלפוני לגבי התהליך זה לא נאמר לי וגם לא לאחר המצאת האישור הלא תקין - האם ביכולתי להתלונן על כך ? המון תודה.