012 רמאים -טוענים שהתחייבתי בזמן שאני לא זוכר דבר כזה,
קודם כל תודה רבה על היחס המהיר והעניני. להלן הפרטים: אני מנוי של 012 כבר כמה שנים, ולפני כשנה וחצי התחייבתי אצלם לאינטרנט לשנה נוספת עד ל- 9/2010, כחודש או חדשים לפני תום תקופת ההתחיבות אפילו התקשרתי ובדקתי עד מתי אני מחויב אליהם ואמרו שזה עד ל-9/2010. בתאריך 20/9/2010 פניתי אליהם וביקשתי שינתקו אותי היות וההתחיבות כבר נגמרה, להפתעתי הנציגים ענו לי שיש לי התחיבות נוספת שכן בחודש 7/2010 התקשרו אלי ושאלו אם אני רוצה להאריך את תקופת ההתחיבות לעוד 18 חודשים ולטענתם עניתי בחיוב. אני לא זוכר שום שיחה כזו שבה הסכמתי להתחייב לתקופה נוספת-נהפוך הוא-חיכיתי בכליון עיניים שתקופת ההתחיבות תסתיים. התעקשתי ועמדתי על שלי שאני בטוח שלא התחיבתי וביקשתי הוכחה לטענתם. ההוכחה שלהם היא שנציג מטעמם התקשר ומסרתי לו את תעודת הזהות שלי ו-4 ספרות אחרונות של כרטיס אשראי, (נתונים שנמצאים אצלהם גם כך..) ביקשתי לשמוע הקלטה של השיחה , בדקו ולא מצו שום הקלטה. כמובן שכל השיחות והטלפנים פה הם לאחר שפניתי אליהם כ-5 פעמים עד שנציג בכיר חזר אלי אתמול ושוב עמד על שלו שהם לא מוכנים זכות אותי על התקופה מאז וגם לא מוכנים לעצור ולבטל את ההתחיבות לכאורה. אני מוכן להיבדק בפוליגרף שלא אישרתי שום התחיבות נוספת! האם טענתם קבילה בבית משפט? אני לא מוכן לוותר להם ואני דורש גם פיצוי על עוגמת הנפש!! מה את אומרת?