עדי

נסיון סחיטה ע"י עו"ד

לאחר שפגשתי בתשלומים העביר הבנק את התיק שלי לעו"ד . שלחתי את מלוא החוב והעו"ד לא מפסיק להמציא לי חובות . הוא שם לא למטרה לקחת לי את הנכס אני אם חד הורית שעובדת 2 עבודות למחיה. העו"ד פשוט רודף אותי . מאסתי בחיים בגללו. אין לי כסף לקחת עו"ד

שולמית שנקלר

השלב שאת נמצאת בו הוא שלב קריטי מאוד. מהר מאוד העו"ד יכול לפתוח תיק בהוצאה לפועל ולבקש צו כינוס. על כן עלייך לפעול בזריזות ולתעד כל פעולה שלך. למשל, אם שלמת את כל החוב שמופיע במכתב האזהרה – לעשות זאת בשיק ולא במזומן, ולדרוש קבלה מעוה"ד. מומלץ ביותר לבצע את התשלום ישירות לחשבון ההלוואה ולא לעו"ד. ככל אם קבלת מכתב התראה ושילמת את כל הסכום הנקוב המכתב בהתאם למועד שנקבע במכתב - אין עילה לגבות ממך סכומים נוספים. אולם אם התשלום נעשה באיחור, הוא יכול לדרוש פיגורים וכדומה. אם מחייבים אותך בהוצאות משפטיות – ללא החלטה שיפוטית – זה אסור ועלייך להתלונן על כך למחלקת פניות הציבור של הבנק. אני גם הייתי שולחת העתק למחלקת פניות לציבור של המפקח על הבנקים. בנוסף, עלייך לבדוק שהעוד לא פתח לך תיק בהוצאה לפועל. אם אכן נפתח תיק פני לרשם ההוצאה לפועל ועדכני אותו שסגרת את החוב בפיגור. ככלל, לדבר כמה שפחות עם עוה"ד ולעבוד ישירות מול הבנק או מול רשות ההוצאה לפועל (אם נפתח תיק מימוש). אם נפתח תיק בהוצאה לפועל. תגובה מהירה כאן היא קריטית ולדעתי עליך לפנות לייעוץ משפטי ולא לחסוך. אחרת הנזק עלול להיות גדול יותר. שולמית שנקלר, עו"ד ורו"ח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מסורבי משכנתא