דני

3 מתוך 4 חתמו על חוזה מכר של דירה, הרביעית טרם הסכימה לחתום

4 בעלי דירה -יורשים. שלושה בלבד חתמו על חוזה מכר של הדירה. הרביעית טרם חתמה וטרם הסכימה. האם יש משמעות מחייבת כלשהיא לחותמים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

לעניין ההתחייבות של מי שחתם למכור את הדירה ודאי שיש משמעות לגביהם. לגבי מכירת כל הדירה, כל עוד לא נחתם על ידי כל הבעלים לא ניתן יהיה להתקדם עם תהליך מכירת הדירה. בברכה,

דני

מדוע ומה למשל המשמעות לגבי אלו שחתמו? אפשר בבקשה דוגמאות לסיטואציות...?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

אלו שחתמו מחוייבים במכירה - מבחינתם כל התנאים לקיומו של הסכם מכר התקיימו והם לא יכולים לחזור בהם, ואולם אני מניח שהקונה התחייב לקנות רק את מלוא זכויות הבעלות ולא רק 3/4 מהם, כך שהקונה לא מחוייב ואם המוכר של הרבע האחרון לא יחתום הרי שבסופו של דבר לא ניתן יהיה לקיים את העסקה.