רן

קניית אמבטיה אקרילית מהספק של הקבלן אבל לא מופיעה בתוכנית שינויים

היי קניתי אמבטיה אקרילית מספק של קבלן, בקשתי פעמיים ממתאמת שינויים שתוסיף את זה לתוכנית שינויים כדי שאשלם על זה בתאריכים שונים כי לא הוסיפה. אחרי מספר שבועות שלחה לי את התוכנית שינויים ושילמתי בלי האמבטיה האקרילית (צריך לשלם בנוסף לקבלן כדי שיבנה מבנה לאמבטיה). עכשיו ראיתי בדירה שבנו לי אמבטית פח אבל לא חיפו אותה עדין בקרמיקה. מה ניתן לעשות כדי שיורידו את האמבטיה ויבנו מבנה (אין לי בעיה להוסיף את הכסף למבנה של האמבטיה). האם הקבלן יכול לסרב? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

השאלה אינה קשורה לתחום בו עוסק הפורום. מדובר בשאלה חוזית של הסכם השינויים בינך לבין הקבלן המבצע.