יוסי

חובות עבר על דירה למכירה

אני ואחי בעלים של דירה שקיבלנו בירושה. לאחרונה חתמנו על הסכם מכירת הדירה לאדם חיצוני. במסגרת ההסכם סוכם שהמוכרים יסלקו חובות עבר במידה ויש על הדירה. אחי התגורר בדירה בשנים האחרונות והוא עזב את הדירה לפני מס חודשים. לפני מס ימים התברר שאחי השאיר חובות של כמה אלפים בגין ארנונה, חשמל, מים וכו'. הוא לא מוכן לשלם ומתחמק. מה אפשר לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

השאלה לא קשורה לתחום הפורום. בגדול, יש לך עילת תביעה כספית נגדך אחיך, ועלייך לשקול טיפול משפטי מולו.

יוסי

האם אוכל לתבוע שהוא יסדיר בטרם, כלומר, האם יש לי מנוף לחץ עליו שיכול לאפשר לי להכריח אותו להסדיר את חובותיו מבלי להגיע לערכאות משפטיות?