אלי

אי הצגת תכנית העמדה--------------------

מגדלנו החדש (לא דירה) נבנה הפוך בכיוונו ,משכננו הצמוד ,וגם משאר 7 מגדלים שכנים ,ללא סיבה ניראית לעין. אנו לא בניינים פינתיים למשל. הכיוון גורם לנו נזק ממשי. האם קיימת חובת היועצות באדריכל פרטי טרם רכישה? לא הוצגה לנו תכנית/נספח העמדה שהייתה מלמדת אותנו שאנו נהיה הפוכים מכולם, ובטח שלא הוחתמנו עליה כמקובל. אודה לתשובה מפורטת ככל שניתן. וגם: האם גם ועדה מקומית אשמה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

השאלה לא ממש ברורה, אבל אציין כי חוק המכר מחייב קבלנים לצרף כחלק מהסכם הרכישה תוכניות מפורטות של הדירה, הבניין הקומה וכו'. חלק מתוכניות אלו היא תוכנית של הדירה עם הכיוונים שלה וכמובן שיש להחתים את הרוכש על תוכנייות אלו.