אלי מעוז

רישום בטאבו על עסקת מכר

בבעלותי דירה לאחר מות גרושתי בוצע הסכם ביני והילד שלה לרכישת חלקו של בנה (רבע) בדירה.שולם לו חלק מהסכום אך לא בוצעה הצהרה לטאבו על העסקה האם אני כקונה יכול להגיש הצהרה עצמאית ללא המוכר ? על אף שעבר זמן יותר משנה מאז ההסכם (אין עו"ד בעסקה)

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

בלי לראות את המסמכים קשה לדעת אם רק צד אחד יכול כרגע לטפל ברישום העסקה. בכל מקרה אני מבין שלא שולמה כל התמורה, אז לא ניתן לרשום בעלות, אלא רק הערת אזהרה, אם לא נרשמה עד כה. עורך דין מקרקעין יוכל לטפל בהשלמת העסקה. מוזמן לפנות אלי בפרטי 052-3819696.